Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

Jurnalul Naţional concediază pentru început doar 50 de angajaţi

Dupa cum am mai anuntat (aici, aici), Jurnalul Naţional concediază pentru inceput circa 50 de angajaţi din toate departamentele ziarului, inclusiv colaboratori. Totul pentru  a eficientiza costurile, sustin voalat cei din conducere, dar fara a confirma numarul persoanelor care vor fi date afara. Informatia a fost publicata, pe surse din cadrul publicaţiei, si de catre agentia de presa Mediafax si comentata si de bloggeri.

Pentru inceput, doar 50 de persoane, din toate departamentele Jurnalului national, inclusiv colaboratori, urmeaza a fi pusi pe liber, cat de curand, în condiţiile în care la acest cotidian lucreaza peste 300 de angajaţi cu carte de muncă. Decizia a fost luata in urma unor evaluări la nivel de personal, iar concedierile vin cu scopul de a eficientiza costurilor companiei.

Surse din cadrul trustului Intact (al voiculeştilor) susţin că vor veni vremuri şi mai grele şi nu este imposibil ca si alte publicatii ale trustului sa fie in pericol si sa apeleze la concedieri.

În prezent, „Jurnalul Naţional” este condus de Marius Tucă – director general, iar redactori-şefi ai publicaţiei sunt Dan Constantin, Valentin Zaschievici, Marina Constantinoiu şi Victor Ciutacu.  Cotidianul face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu.

De curand, Business Standard, Cotidianul, Ziua şi Gardianul au sucombat fiind lichidate de patronii lor, iar în acelaşi timp i se cam cântă prohodul şi un altui cotidian: Gândul.

Reclame

Filed under: Media, , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses

  1. […] Cristoiu nu a comentat situaţia actuală în care se află Jurnalul National (concedieri) şi nici despre cine se afla pe lista de plecari din cadrul trustului Intact. Jurnalist, scriitor […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: