Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

- Compania Azuga Waters lansează Azuga Apă de Izvor

Azuga Waters SRL lansează Azuga Apă de Izvor, o apă plată care provine dintr-un izvor de colectare aflat la 7 kilometri distanţă de ultima aşezare umană.  Astfel, consumatorii vor putea pot găsi pe rafturile marilor magazine din România Azuga Apă de Izvor, produs ce  este disponibil în variantele de 0,5 L, 2 L şi 5 L.

Puritatea apei ce se găseşte în sticlele de Azuga Apă de Izvor este confirmată de faptul că provine din localitatea Azuga, o zonă puţin exploatată industrial: „Avantajul competitiv al produsului Azuga Apă de Izvor este situarea izvorului de colectare la 7 kilometri distanţă de ultima aşezare umană.”, a declarat Violeta Moraru, Preşedinte Azuga Waters.

Lansarea pe piaţă a brand-ului Azuga Apă de Izvor vine însoţită de o imagine revoluţionară a sticlei şi un ambalaj care scoate în evidenţă atuurile principale ale acestui produs: „Atât forma sticlei cât şi eticheta au fost realizate de către compania de consultanţă şi design de brand BrandTailors, care a reuşit să surprindă naturaleţea şi puritatea caracteristice pentru Azuga Apă de Izvor”, a concluzionat Violeta Moraru.

Compania Azuga Waters SRL a fost înfiinţată anul acesta, devenind astfel un nou jucător important pe piaţa apelor îmbuteliate.

About these ads

Filed under: Business, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 37 other followers

%d bloggers like this: