Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Compania Azuga Waters lansează Azuga Apă de Izvor

Azuga Waters SRL lansează Azuga Apă de Izvor, o apă plată care provine dintr-un izvor de colectare aflat la 7 kilometri distanţă de ultima aşezare umană.  Astfel, consumatorii vor putea pot găsi pe rafturile marilor magazine din România Azuga Apă de Izvor, produs ce  este disponibil în variantele de 0,5 L, 2 L şi 5 L.

Puritatea apei ce se găseşte în sticlele de Azuga Apă de Izvor este confirmată de faptul că provine din localitatea Azuga, o zonă puţin exploatată industrial: „Avantajul competitiv al produsului Azuga Apă de Izvor este situarea izvorului de colectare la 7 kilometri distanţă de ultima aşezare umană.”, a declarat Violeta Moraru, Preşedinte Azuga Waters.

Lansarea pe piaţă a brand-ului Azuga Apă de Izvor vine însoţită de o imagine revoluţionară a sticlei şi un ambalaj care scoate în evidenţă atuurile principale ale acestui produs: „Atât forma sticlei cât şi eticheta au fost realizate de către compania de consultanţă şi design de brand BrandTailors, care a reuşit să surprindă naturaleţea şi puritatea caracteristice pentru Azuga Apă de Izvor”, a concluzionat Violeta Moraru.

Compania Azuga Waters SRL a fost înfiinţată anul acesta, devenind astfel un nou jucător important pe piaţa apelor îmbuteliate.

Postat în:Business, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 37 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: