Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Marvel Group vrea sa vinda locuintele din Monte Carlo Palace Residence & Hotel in 2010

Dezvoltatorul imobiliar Marvel Group mizeaza pe revenirea pietei imobiliare si estimeaza ca, pana la finele anului 2010, va vinde toate locuintele din cadrul proiectului Monte Carlo Palace Residence & Hotel din Bucuresti. Monte Carlo Palace Residence & Hotel este situate intr-o locatie privilegiata, in zona de nord a Capitalei, aproape de Parcul Herastrau, Casa Presei Libere si Aeroportul Baneasa. Proiectul a fost finalizat in totalitate la sfarsitului anului 2008 si, pana in acest moment, a fost vandut in proportie de 70%, potrivit lui Edward Popescu, directorul general al Monte Carlo Palace Residence &Hotel.
“Daca intr-o perioada de criza, cand cumparatorii se numarau pe degete, am reusit sa vindem 70% din Monte Carlo Palace Residence & Hotel, pana la sfarsitul lui 2010 cu siguranta vom reusi sa vindem si restul de 30%”, a declarat Edward Popescu.

Potrivit acestuia, piata imobiliara din Romania da deja primele semne de revenire. “Oamenii s-au saturat de criza si majoritatea aleg in aceasta perioada sa isi deblocheze economiile si sa investeasca in imobiliare…De ce ? In niciun caz din pasiune pentru imobiliare ci din dorinta de a conserva valoarea economiilor si a putea profita de cresterea naturala a preturilor  in perioada imediat urmatoare.Motivele care coduc la decizia de a investi acum in imobiliare sunt relativ usor de inteles:
•    Politica BNR de scadere continua a dobinzilor afecteaza  acum in mod considerabil si randamentele pentru  depozitele in lei.Dobinzile la Euro erau si vor fi in continuare , pentru mult timp, total neatractive pentru  orice investitor .
•    Bursa nu reprezinta in niciun caz pentru moment o alternativa pentru persoanele care au lichiditati,..cicatricile lasate de pierderile masive  suferite de investitori sunt inca prezente in memoria tuturor
•    Strategia “wait and see “ care se referea la speranta multor clienti  de scadere permanenta a preturilor la apartamente sau case  nu mai functioneaza acum .. Cine a fost constrans sa scada preturile a facut-o pana acum. In acest moment preturile au atins nivelul cel mai scazut “ a mai spus Edward Popescu. Acesta a sublinat ca Monte Carlo Palace Residence & Hotel se adreseaza cu precadere persoanelor cu venituri peste medie si investitorilor care cauta un plasament solid cu un randament excelent  pentru economiile lor.

Domeniul Monte Carlo Palace se intinde pe o suprafata de 5.000 mp. Complexul cuprinde 111 apartamente de lux cu 1, 2, 3, 4 camere cat si penthouse-uri cu suprafete cuprinse intre 150 si 250 mp si  terase amenajate de 150 mp si respectiv 180 mp, ce ofera o priveliste  panoramica impresionanta la 360° asupra intregului oras.

Proiectul a implicat o investiţie  de 18 milioane de euro. Preţul unui  apartamente pleacă de la 110.000 euro şi ajunge pina la 850.000 euro, pentru un  penthouse.

Monte Carlo Palace Residence & Hotel ofera servicii „a la carte” specifice unui hotel de 5 stele:consierge  24/24h, receptie 24/24h, room cleaning zilnic, restaurant 24/24h, bar, travel service, airport shutel, rent a car, valet parking, business center, Spa si Fitness.

In paralel, Monte Carlo Palace Residence & Hotel  ofera si servicii specifice  unei resedinte de lux. Printre acestea se numara parcare pazita, supraveghere video cu 18 camere de luat vederi, program adresat copiilor locatarilor before&after-school, beneficiind si de masa la restaurant, inchirierea si gestionarea apartamentelor in lipsa proprietarilor, laundry, colectarea si trierea deseurilor menajere care se face de catre personalul angajat direct de la locatar, shoping on demand sau  rezolvarea, prin delegare, a tuturor problemelor administrative legate de proprietate.

Familia Popescu, detinatoarea  Marvel Group, locuieste de peste 19 ani in Monaco si este implicata in industria mobilei, in cea hoteliera si in afaceri cu imobiliare in sectorul  de lux.Aceasta este, totodata, si dezvoltatorul proiectului Galerie Vendome Palace, care se va inaugura in anul 2012 si care va gazdui singurul hotel de 5 stele plus din Romania, precum si o galerie comerciala exclusivista.

Filed under: Imobiliare, , , , , , , ,

Lasă un comentariu

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 1.044.743 hits


gtop.ro