Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ASUS lanseaza GTX580, cea mai puternica placa grafica DirectX 11 de la NVIDIA

Prin GTX580, ASUS aduce imaginile și jocurile 3D la un nou nivel, combinând tehnologia exclusivă Voltage Tweak cu modelul de vârf al seriei Fermi.

Fermi, seria de succes de la NVIDIA se extinde cu noul model GTX580, dotat cu 512 nuclee CUDA și capabil să dezvolte o performanță impresionantă, nemaiatinsă de vreun alt un motor grafic NVIDIA, în DirectX 11. ASUS a adăugat tehnologia proprie Voltage Tweak, iar placa rezultată poate atinge performanțe și mai mari.

ASUS GTX580 beneficiază de NVIDIA 3D Vision cu posibilitatea de vizionare a jocurilor și a filmelor pe trei* ecrane, precum și de procesarea paralelă CUDA, care pune la dispoziția procesorului puterea de calcul a nucleului grafic, antrenând performanțe generale îmbunătățite.

Tehnologia exclusivă ASUS Voltage Tweak oferă utilizatorilor o cale simplă și rapidă pentru a supratacta placa grafică până la limita de 1157MHz – cu 50%** mai mult comparativ cu design-ul de referință.*** Placa video ASUS GTX580, cu 512 nuclee CUDA, este supratactată din fabrică la 782MHz, depășind orice altă implementare NVIDIA. Aceasta dispune de 1536MB memorie video GDDR5, tactată la 4GHz. Interfața generoasă pe 384 de biți deschide calea către performanță înlăturând blocajele în transmiterea datelor, pentru o utilizare mai bună a echipamentului.

Prin suportul NVIDIA 3D Vision la rezoluția 1080p utilizatorii pot extinde pe trei* ecrane vizualizarea filmelor, a fotografiilor sau a jocurilor pentru o experiență multimedia și mai captivantă.

Prin caracteristicile sale de top, ASUS GTX580 permite utilizarea optimă a instrucțiunilor DirectX 11 cum ar fi “teselarea” avansată și crearea umbrelor în timp real. Noul model oferă rezoluții cu detalii fără precedent pentru jocurile PC, permițând celor mai pretențioase titluri să ruleze fluent la un număr maxim de cadre pe secundă. HDMI 1.4a actualizează ieșirea video la standardul cu cea mai mare lățime de bandă disponibilă.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: