Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– John Rice a fost numit la conducerea operatiunilor si dezvoltarii globale GE

Comitetul Director al General Electric (NYSE: GE) l-a numit pe John G. Rice la conducerea operatiunilor globale ale companiei. Rice, vicepresedinte al GE din 2005, va fi responsabil de dezvoltarea companiei in afara Statelor Unite si se va reloca la Hong Kong, numirea sa intrand in vigoare la data de 1 ianuarie 2011.

„John Rice se ocupa de clienti, dezvolta parteneriate si incheie tranzactii in intreaga lume de peste 20 de ani,” a declarat Jeff Immelt, presedinte si CEO al GE. „Este recunoscut si respectat de lideri in afaceri si reprezentanti ai guvernelor la nivel global, precum si de angajatii nostri. Urmeaza o perioada care va oferi mari oportunitati pe pietele globale, prin urmare echipele noastre trebuie sa fie mai descentralizate, mai rapide si mai adaptate specificului local.”

„Standardele tuturor componentelor globale din GE vor fi imbunatatite,” a declarat Immelt. „John va conduce echipele care vor valorifica forta si talentul prezentei noastre locale in vederea realizarii strategiilor de crestere si export.”

Rice, in varsta de 53 de ani, va fi responsabil de toate pietele GE din afara SUA, cu un accent deosebit pe pietele cu o crestere puternica precum China, India, Orientul Mijlociu si Brazilia, unde va asigura accelerarea eforturilor companiei  menite sa raspunda nevoilor clientilor prin intermediul serviciilor si tehnologiei superioare oferite de GE.

In cei 32 de ani de cariera in GE, Rice a condus doua dintre diviziile GE cu cea mai mare prezenta la nivel global, adica diviziile de Energie si Transport. Din 2007, Rice a condus divizia de Infrastructura Tehnologica a GE, formata din diviziile de Aviatie, Transport si Medicala. Aceste divizii vor fi subordonate direct lui Immelt si vor raporta rezultatele financiare separat incepand din 2011.

Nani Beccalli, cel care a dezvoltat cu succes echipa globala a GE in ultimii noua ani, va fi in continuare responsabil de Europa, iar Japonia si Coreea vor raporta catre Rice. In plus, Beccalli va crea si va conduce o noua abordare „One GE” in Germania, in cadrul careia lideri din toate diviziile GE de pe piata respectiva vor raporta catre Beccalli.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: