Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Noi branduri in Cocor Department Store

Cocor anunta incepand de astazi, noi aparitii in cadrul colectiilor multibrand din magazin. Astfel, pentru cei care adora shopping-ul, Cocor va asteapta la etajul 1, unde veti descoperi inedita colectia toamna-iarna de la Guess by Marciano- Los Angeles. Preturile colectiei anterior mentionata sunt rezonabile, adresandu-se tuturor clientilor Cocor.

Podium Fashion Store este pe piata din 2008 si comercializeaza produse 100% din Italia dintre care enumeram: Liu Jo, Bluemarine, Fairly, Parasuco, Trust, Virgin. In scurt timp, noi branduri sunt asteptate in cadrul magazinului Podium Fashion.

De asemenea, in cadrul magazinului Giselle , situat la etajul 3, sunt prezente noile colectii de marochinarie : Cerutti 1881, Barbara, Nuovedive, Tony Perotti, alaturi de marcile Feromoda, Elata, Pariziene. Pana la sfarsitul lunii noiembrie, Giselle le pregateste o surpriza clientilor prin aducerea unui nou brand: incaltaminte de ocazie Menbur din Spania. Magazinul Giselle, infiintat in anul 1993, comercializeaza produse de calitate, in cadrul locatiei din Cocor existand o varietate de articole.

Pentru a veni in intampinarea clientilor sai, Cocor pune la dispozitia cumparatorilor un element unic pe piata de retail din Romania: prima cabina virtuala de proba situata la etajul al -III-lea. Prin intermediul acesteia, cumparatorii se pot scana, creandu-si propriul avatar. Cu ajutorul avatarului, clientul poate proba haine create de designerii favoriti. Sistemul utilizeaza un body scanner, iar reteaua de indoor advertising care echipeaza magazinul va permite dezvoltarea pietei comenzilor online putand fi probate si comandate orice branduri care detin magazine online.

Cocor SA este companie publica tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul COCR. Cocor detine, de asemenea, Cocor Spa Hotel (www.cocorspahotel.ro), cel mare mare Spa din Romania localizat pe malul Marii Negre in statiunea Neptun-Olimp, dar si Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), cea mai mare mediafatada din Europa, care a inregistrat venituri de 1,3 milioane euro in decursul anului 2009.

Reclame

Filed under: Business, Lifestyle, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: