Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Premium Voyageur, 400.000 de clienti in primul an

 • Premium Voyageur este acum disponibil în întreaga reţea de zboruri pe distanţe lungi a Air France, ce cuprinde peste 50 de destinaţii. 76 aeronave pentru zboruri lungi au fost deja echipate într-un an.

 • Începând din luna aprilie 2011 va fi demarată echiparea cu cabine Premium Voyageur a aeronavei Air France A380s.

 • Clienţii care au călătorit cu Premium Voyageur apreciază foarte mult acest produs şi peste 70% dintre aceştia ar recomanda acest produs unui coleg sau unui prieten.

 • În ultimul an, Air France a inovat în permanenţă, introducând trei tipuri noi de scaune: Premium Voyageur, scaunul pentru zboruri scurte şi noua versiune de scaune pentru zboruri lungi clasa Business.

În puţin mai mult de un an, 400.000 de clienţi au călători deja într-o cabină Premium Voyageur Air France care oferă cu 40% mai mult spaţiu la tarife foarte competitive.

Premium Voyageur se bucură de un succes enorm în rândul clienţilor noştri de agrement, inclusiv seniorii şi firmele care sunt în căutarea unui plus de confort pentru zborurile lungi. 77% din clienţi consideră că Premium Voyageur a răspuns şi chiar le-a întrecut aşteptările. Aceştia apreciază cel mai mult scaunul confortabil şi serviciile de la sol care fac ca timpul petrecut în aeroport să fie mult mai scurt; dintre acestea amintim: ghişeele de check-în clasa Business, o limită admisă mai mare de bagaje cu livrare prioritară, canalele dedicate şi îmbarcarea şi debarcarea prioritare”, a declarat Christian Herzog, Director de Marketing în cadrul Air France-KLM. „Clienţii care au călătorit în cabine Premium Voyageur apreciază foarte mult acest produs şi l-ar recomanda unui coleg sau unui prieten”, a mai adăugat acesta.

Această nouă cabină intermediară, amplasată între cabinele Economy şi Business, este acum disponibilă în întreaga reţea de zboruri lungi Air France (deservită de aeronave internaţionale Boeing 777s, Airbus A340s şi A330s), ce cuprinde peste 50 de destinaţii. 76 aeronave pentru zboruri lungi au fost echipate într-un an. Începând din luna aprilie 2011 va fi demarată echiparea cu cabine Premium Voyageur a aeronavei Air France A380s.

Tarife reduse

Premium Voyageur oferă o gamă tarifară deosebit de competitivă, accesibilă tuturor şi adaptată special întreprinderilor mici şi mijlocii. Exemple de tarife (tarife începând de la, zbor dus/întors, toate taxele incluse, fără taxe de servicii):

-New York: 998 Euro,

-Washington: 1.048 Euro,

-Chicago: 1.064 Euro,

-San Francisco: 1.098 Euro,

-Beirut: 1.183 Euro.

În ultimul an, Air France a inovat în permanenţă, introducând trei tipuri noi de locuri

Lansarea cabinei Premium Voyageur face parte dintr-un program de inovare permanentă. Într-un an, Air France a introdus trei locuri noi:

 • Noul scaun Premium Voyageur lansat în toamna anului 2009,

 • Noul scaun pentru zboruri scurte lansat în februarie 2010 (un spaţiu pentru picioare suplimentar de 5 până la 7,5 cm şi un scaun cu 40% mai uşor, cântărind cu 5,4 kg mai puţin decât un scaun tradiţional),

 • Şi o nouă versiune de scaune pentru zboruri lungi clasa Business, prezentată în septembrie 2010 ce va fi instalată treptat în aeronavele Air France pentru zboruri lungi începând din decembrie 2010 (o nouă arhitectură oferind un pat lung de peste doi metri, un nou scăunel fix pentru picioare, comenzi mai rapide şi mai uşor de utilizat, un nou spaţiu de depozitare şi un ecran mare de 38 cm).

În paralel cu extinderea gamei de produse, Air France îşi continuă strategia de modernizare permanentă a flotei.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

 • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: