Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Colia S402, telefonul pentru bunici a ajuns în Farmaciile DONA

VHCI Business Development a anunțat disponibilitatea telefonului pentru bunici Colia S402 prin intermediul lanțului de Farmacii DONA. Clienții fideli vor putea folosi cardurile de reducere ale Farmaciilor DONA pentru a beneficia de un preț mai mic cu 5%.

Până în prezent am comercializat telefonul Colia S402 în special prin intermediul site-urilor online, care sunt mai puțin accesibile celor mai în vârstă – publicul nostru țintă. În majoritatea cazurilor, clienții tineri au cumpărat produsul spre a-l oferi cadou părinților sau bunicilor. Prezența sa în cadrul Farmaciilor DONA ne va ajuta să ne apropiem mai mult de cei care au nevoie de un astfel de telefon. Astfel răspundem feedbackului primit din partea clienților care doreau să-l poată vedea direct”, a declarat Valentin Haicu, directorul general VHCI Business Development.

Pentru prima oară în farmacii putem găsi o tehnologie simplă care să ne țină aproape de cei dragi. Colia S402 este un terminal accesibil celor cu dificultati auditive și/sau vizuale ca și celor celor ce nu au nevoie de tehnologii complexe. Cu acest nou produs, mai facem un pas pe Drumul spre sănatate”, a declarat Ana Maria Petculescu, Director Marketing Farmaciile DONA.

Colia S402 este un terminal GSM adaptat nevoilor de comunicare specifice seniorilor. Telefonul are taste de mari dimensiuni, ecran monocrom și sonor foarte puternic, aspecte care-l fac accesibil persoanelor în vârstă.

De la lansarea produsului, VHCI Business Development a comercializat aproximativ 300 de terminale Colia S402, cea mai mare parte a acestora prin intermediul site-ului de portofoliu www.fungadgets.ro. Aparatele nu sunt codate, putând fi folosite imediat în orice reţea GSM. Preţul unui telefon Colia S402 este 198 lei (inclusiv TVA). Posesorii de carduri de credit Card Avantaj îl vor putea achiziționa în rate atât online, cât și în cadrul Farmaciilor DONA.

Anunțuri

Filed under: Business, IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,394 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: