Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– COSMOTE imbogateste portofoliul cu noi modele de calculatoare portabile

COSMOTE România îşi îmbogăţeşte portofoliul de calcuatoare portabile cu două noi modele: Acer 5742z şi Acer eMachines 350, care completează oferta de produse de telecom şi garantează o experienţă de calitate ridicată a navigării pe internet, fix sau mobil. În plus, pentru a oferi clienţilor un raport mai bun din punct de vedere calitate-preţ, compania a remodelat portofoliul de abonamente Connect 3G, oferind mai mult trafic inclus.

Începând de astăzi, clienţii pot găsi în magazinele COSMOTE România laptopul Acer 5742z, iar din 22 noiembrie, netbook-ul Acer eMachines 350. Cele două modele vor fi disponibile la preţuri speciale cu abonament Connect 3G dar şi fără abonament.

Acer 5742z are procesor Intel® Pentium® P6100 (2.0 GHz, 3MB L3 cache), placă video Intel HD Graphics, memorie RAM de 2 GB DDR 3 la 1066 MHZ şi hard disk de 320 GB. Laptopul vine, de asemenea, şi cu Bluetooth 3.0, Wi Fi şi webcam de 1.3 MP. Acer 5742z are un ecran cu o diagonală de 15.6’’ HD Acer CineCrystal™ LED LCD şi vine cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium 64Bit preinstalat. Modelul este disponibil în magazinele COSMOTE la preţuri începând cu 1257 lei (cu TVA) împreună cu abonament Connect Ultra+ pe o perioadă de 24 luni sau la 2.449 lei (cu TVA) fără abonament.

Acer eMachines 350 are un monitor LED LCD de 10.1’’, un procesor Intel® Atom™ N450 (1.66 GHz, 512 KB cache), o placă video Intel 3150, 1 GB DDR II 667 RAM, hard disk de 160 GB şi cameră web. Netbook-ul are peinstalat sistemul de operare Windows XP Home Edition. Acer eMachines 350 va fi disponibil în magazinele COSMOTE din 22 noiembrie la preţuri începând cu 240 lei (cu TVA) împreună cu abonament Connect Ultra+ pe o perioadă de 24 luni sau la 1.299 lei (cu TVA) fără abonament.

Pe lângă Acer eMachines 350 şi Acer 5742z, clienţii pot găsi în magazinele COSMOTE modelele Acer Aspire One 532, HP Mini 210 şi HP G62. Mai multe detalii despre carecteristicile şi preţurile modelelor sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

În plus, COSMOTE România a remodelat portofoliul Connect 3G, oferind mai mult trafic inclus pentru planul tarifar Connect NOW+. Astfel, abonându-se la Connect NOW+, toţi clienţii noi vor beneficia de 3GB de trafic inclus la o viteză de download de până la 7,2 Mbps pentru doar 6,71 euro lunar(fără TVA).

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: