Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– MAGNOLIA lanseaza “MUSIC”

Nu intamplator Magnolia a decis sa lanseze ca prim single piesa “Music”. Conform descrierii oferite de dictionarul limbii romane, muzica reprezinta “arta de a exprima sentimente si idei cu ajutorul sunetelor combinate intr-o maniera specifica”. Iar piesa “Music” exprima cel mai bine “maniera specifica” in care Magnolia abordeaza muzica, regasind aerul decadent al perioadei disco si inserandu-l armonios in sound-ul electro-pop britanic al epocii moderne.

Piesa “Music” este oferita la download gratuit, aceasta putand fi descarcata de pe site-ul http://remix.magnoliamusic.ro. Si pe langa acest free download, Magnolia a mai pregatit o surpriza fanilor si iubitorilor de muzica. Alaturi de versiunea originala “Music”, cei care doresc pot descarca de pe site-ul http://remix.magnoliamusic.ro si varianta accapela a piesei, numai buna de remixat. Magnolia invita pe oricine sa descifreze, exploreze, remixeze, reinventeze  si sa creeze noi forme de versiuni pentru “Music”. Riff-uri rock, sound-uri electro, beat-uri drum’n’bass sau chiar sonoritati soul, “Music” da liber la creativitate si inovatie!

Cele mai bune remixuri vor fi prezentate pe site, iar cel mai bun dintre cele mai bune va fi inclus ca bonus track pe primul material discografic semnat Magnolia. Mai mult decat atat, creatorul remix-ului castigator va putea participa la “premiera” live a noii variante “Music” in cadrul urmatorului concert Magnolia si va avea acces in studioul trupei pentru a lucra impreuna la o noua piesa Magnolia.

Magnolia este noul proiect muzical al Ralucai Leahu, cunoscuta nu doar pentru cariera muzicala, cat si ca DJ si prezentator radio-TV. Pentru Raluca, Magnolia este un nou inceput, o reinventare, o regasire intr-un sound inedit, in care stilul retro-disco este readus in actualitate prin influente electro, pop, soul si chiar rock.

Anunțuri

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: