Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Praktiker Romania, investitie de 2,2 milioane Euro pentru extinderea magazinului din Ploiesti

Magazinul Praktiker din Ploieşti va avea începând de astăzi o suprafaţă de vânzare disponibilă pentru clienţi mai mare cu 2.076 mp. Praktiker România a extins unitatea de la Ploieşti până la 8.270 mp., printr-un proiect reprezentând o investiţie totală de 2,2 milioane Euro.

Monica Hodor, director general interimar Praktiker România: „Extinderea de la Ploieşti este al treilea proiect de dezvoltare a reţelei noastre pe care l-am finalizat de la începutul anului, după lărgirea unităţii de la Deva şi deschiderea magazinului de la Botoşani. Suprafaţa pe care o avem în plus ne permite să folosim câteva concepte noi, moderne, pe care le-am gândit pentru expunerea soluţiilor de amenajare. Faptul că magazinul dispune de un spaţiu mai generos oferă totodată un avantaj pentru creşterea diversităţii ofertei noastre de produse”.

Praktiker Ploieşti şi-a început activitatea în anul 2003, acesta fiind printre primele magazine deschise de Praktiker după intrarea pe piaţa din România. Unitatea a fost prevăzută din faza de proiect cu opţiunea de extindere a suprafeţei. Spaţiul suplimentar de 2.076 mp de care dispune acum este distribuit pe raioanele Lemn, Construcţii, Sanitare, Electrice şi Gradină, acesta permiţând expunerea mai multor soluţii de amenajare şi adăugarea unor forme noi de prezentare a produselor din ofertă.

 

Datorită suprafeţei adăugate, magazinul şi-a schimbat de asemenea conceptul biroului de informaţii pentru clienţi şi al celui destinat furnizării de servicii financiare.

 

Compania Praktiker România a extins până acum suprafaţa de vânzare pentru 7 magazine din reţeaua existentă: cele trei unităţi din Bucureşti, magazinele din Craiova, Cluj-Napoca, Timişoara şi Deva. Reţeaua Praktiker are în prezent 27 de unităţi şi acoperă cea mai mare parte a oraşelor din ţară cu peste 100.000 de locuitori. Suprafaţa de vânzare totală pe care compania o deţine este de peste 180.000 mp, valoarea investiţiilor realizate în reţeaua actuală ridicându-se la aproximativ 270 milioane Euro.

Praktiker România este liderul pieţei româneşti do-it-yourself (DIY*), având vânzări anuale de peste 1 miliard lei şi cea mai extinsă reţea de magazine specializate. Compania are în prezent magazine în Bucureşti (3 unităţi), Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov, Bacău, Oradea, Constanţa, Timişoara (2 magazine), Craiova, Tîrgu-Mureş, Arad, Satu Mare, Brăila, Iaşi (2 magazine), Baia Mare, Galaţi, Târgovişte, Deva, Piteşti, Buzău, Piatra Neamţ, Focşani şi Botoşani.

 

 

Fondat în 1978, grupul german Praktiker deţine peste 400 de magazine în 10 ţări din Europa: Germania, România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia, Luxemburg, Ucraina şi Albania. Oferta Praktiker cuprinde peste 40.000 articole pentru casă şi grădină – decoraţiuni pentru interior şi exterior, parchet, gresie şi faianţă, instalaţii termice şi sanitare, mobilă pentru camere, baie şi bucătărie, articole de iluminat, produse de amenajare şi întreţinere a grădinii, electronice şi electrocasnice, scule şi accesorii, materiale de construcţii. Grupul Praktiker are aproape 22.500 de angajaţi, din care peste 10.000 lucrează în companiile din afara Germaniei.

Reclame

Filed under: Business, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: