Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Programul Înscrieri timpurii – ediţia de iarnă – a fost prelungit până la 1 decembrie 2010

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – împreună cu celelalte asociaţii şi patronate din turism – au decis prelungirea programului “Înscrieri timpurii” – ediţia de iarnă – până la data de 1 decembrie 2010, pentru a veni în sprijinul turiştilor români care doresc să petreacă o vacanţă de iarnă în România la cele mai mici tarife.

ANAT recomandă tuturor românilor care doresc să îşi petreacă vacanţa de iarnă într-un cadru adecvat, oferit de unităţile hoteliere din ţară şi de staţiunile turistice, să valorifice  ofertele din cadrul Programului “Înscrieri timpurii” – ediţia de iarnă, următoarele două săptămâni reprezentând intervalul final în care mai pot beneficia de această ofertă avantajoasă.

Turiştii pot achiziţiona de la agenţiile de turism membre ANAT pachete turistice în cadrul programului “Înscrieri Timpurii”, avand partede un discount de până la 20% din valoarea totală a pachetului. Singura condiţie este achiziţionarea unui pachet de servicii turistice cu plata integrală până pe 1 decembrie 2010.  Pachetul achiziţionat poate fi pentru petrecerea Anului Nou, a Crăciunului sau a concediului din sezonul de iarnă,  în intervalul 1 decembrie 2010 – 28 februarie 2011.

Hotelurile din staţiunile româneşti şi agenţiile membre ANAT, agenţii care reprezintă singurii actori economici de unde se pot cumpăra aceste pachete de vacanţă, sunt înscrise pe  pagina web a asociaţiei la linkul: http://www.anat.ro/inscrieritimpurii/

Programul “Înscrieri Timpurii” a fost iniţiat şi dezvoltat de ANAT, în 2009, prin Comisia de Turism Intern şi Incoming, în parteneriat cu patronatele hoteliere alaturi de celelalte organizaţii din turismul românesc. La această primă ediţie de iarnă s-au înscris circa 50 de hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din staţiuni montane (Arieşeni, Buşteni, Gura Humorului, Poiana Braşov, Predeal, Sinaia etc.), staţiuni balneare (Băile Olăneşti, Covasna), zone de turism rural (Maramureş, Bucovina, Mărginimea Sibiului, Bran-Moieciu, Valea Mare) dar şi de pe Litoral (Eforie Nord, Mamaia).

La ediţia de vară a acestui program au aderat peste 200 de unităţi de cazare şi au fost cumpărate circa 50.000 de pachete turistice, faţă de 30.000, câte au fost inregistrate  la prima ediţie, în 2009. Oferta a inclus hoteluri de la 2 la 5 stele, atât de pe Litoralul Mării Negre, cât şi din staţiuni montane, balneare, Delta Dunării, zone de agroturism etc.

Programul este susţinut şi promovat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi al Turismului, în parteneriat cu ANAT şi celelalte organizaţii patronale şi de promovare.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: