Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Toshiba lansează primul e-book regional, scris pe Facebook

Toshiba, lider global în tehnologie, anunță primul e-book regional, scris pe Facebook, creat pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la primul laptop disponibil pe piața globală. Cu această ocazie, Toshiba își invită, începând de astăzi, fanii de pe paginile regionale de Facebook să scrie despre prima experiență cu laptopul sau calculatorul, până la data de 1 decembrie.

Deborah Scharnhoop, Coordonator Marketing Toshiba, Sud-Estul Europei și Israel: “Am creat primul laptop pentru piața globală acum 25 de ani și astăzi putem spune că acel vis s-a tranformat în istorie. Continuăm să celebrăm aniversarea a 25 de ani prin crearea unui e-book regional, scris de fanii noștri de pe Facebook din 7 țări și astfel, în acest mod, fiecare utilizator are șansa de a ne spune povestea sa despre prima experiență cu laptopul sau calculatorul.”

Concursul se va desfășura în 7 țări: Bulgaria, Croația, Grecia, Israel, România, Serbia și Slovenia. Pentru a putea participa, utilizatorii români trebuie să fie fani ai paginii de Facebook Toshiba România: www.facebook.com/ToshibaRomania (mai multe informații despre competiție se pot găsi pe pagina de Facebook). Premiul cel mare, acordat celei mai bune povești din fiecare țară, va fi un Folio 100.

Toshiba oferă un Folio 100 pentru prima poveste clasată pentru ca învingătorul/învingătoarea să se bucure de experiența familiară pe care Folio 100 o oferă în ceea ce privește divertismentul, rețele sociale sau internetul mobil. Suportul Adobe Flash 10.1 sporește capacitățile multimedia ale tabletei Folio 100. Un plug-in care va permite playback-ul videoclipurilor Flash se va putea descărca gratuit de pe Toshiba Market Place. Folio 100 oferă acces la o gamă largă de aplicații special create pentru ecranul său de 10,1 inch. Utilizatorii pot alege din câteva sute de aplicații[1], organizate pe categorii, care includ comunicații, jocuri, călătorii și hărți, afaceri și finanțe, e-book-uri, utilități și multe altele. Oferind o gamă largă de opțiuni de conectare, Folio 100 este echipat cu slot pentru card SD, conector HDMI, USB 2.0, Wi-Fi și Bluetooth și are o serie de aplicații pre-instalate, printre care: Opera Mobile (web browser), Adobe Flash 10.1 și Fring, o aplicație care permite crearea de apeluri video prin intermediul camerei web încorporate.

25 de povești din fiecare țară vor fi selectate și incluse în e-book-ul regional. Poveștile vor fi prezentate în toate cele 7 limbi, dar vor fi traduse și în engleză. Cartea va putea fi accesată pe www.issuu.com


[1] Toshiba estimează că până la sfârșitul lunii noiembrie vor fi disponibile 1.000 de aplicații în Toshiba Marketplace

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,394 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: