Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Noi opţiuni de internet pentru mobil de la Orange

Orange prezintă o nouă ofertă de internet pentru mobil dedicată atât abonaţilor, cât şi clienţilor PrePay. Noua ofertă asigură navigare nelimitată pe cele mai accesate site-uri naţionale de ştiri, servicii internaţionale de e-mail şi messenger sau reţele sociale.

De asemenea, este primul serviciu de internet pentru mobil din România care notifică automat clientul înainte de consumarea traficului inclus. O altă caracteristică este reîncărcarea cu Megabytes. După consumarea traficului inclus, orice client poate activa un pachet suplimentar de date la un preţ special: 0,50 euro[*]/100 MB.

Opţiunea Net News, la doar 2 euro/lună, este recomandată clienţilor care îşi doresc să fie în permanenţă la curent cu cele mai noi ştiri. Orange oferă acces nelimitat prin Portalul Orange pe mobil la cele mai populare publicaţii online româneşti: m.adevarul.ro, m.cancan.ro, m.gandul.info, m.gsp.ro, m.hotnews.ro, m.prosport.ro, m.orange.ro, m.ziare.com, realitatea.mobi. Net News include suplimentar 50 MB trafic de internet pentru orice alt site în afara celor incluse în pachet.

Opţiunea Net Mail este dedicată persoanelor interesate de servicii de e-mail şi messenger şi oferă trafic nelimitat pe m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), accesibile tot prin Portalul Orange pe mobil. Pachetul în valoare de 3 euro/lună oferă suplimentar şi 150 MB trafic naţional de internet.

Pentru împătimiţii de reţele sociale, opţiunea Net Friends asigură trafic nelimitat pe cele mai cunoscute reţele: m.facebook.com, m.hi5.com,  myspace.com, m.netlog.com, m.twitter.com, prin Portalul Orange pe mobil. Clienţii pot activa opţiunea cu 4 euro/lună şi primesc suplimentar 250 MB trafic naţional pentru orice altă destinaţie decât cele nelimitate.

Orange asigură şi posibilitatea de a activa simultan 2 dintre opţiuni (Net News and Mail, Net News and Friends, Net Mail and Friends) sau pe toate 3 (Net News, Mail and Friends). Pentru oricare variantă, clienţii primesc avantajele cumulate şi un bonus de 50 MB lunar.

Noile opţiuni de internet pentru mobil sunt însoţite şi de o ofertă promoţională. Clienţii au 50% reducere pe viaţă la tariful opţiunii pentru contracte de 12 sau 24 de luni activate împreună cu abonamentele Panteră. În plus, primele 3 luni sunt gratuite în cazul încheierii unui contract pe 2 ani pentru oricare dintre opţiuni.

„Orange lansează o nouă ofertă de internet pentru mobil inovativă, unificată (aceeaşi pentru toţi abonaţii şi clienţii Prepay), flexibilă şi uşor de activat. În plus, noile tarife şi beneficii sunt foarte atractive şi facilitează accesul clienţilor la site-uri de interes pentru fiecare.” a declarat Onuţ Toană Buruga, Mobile Data Proposition Manager, Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro sau în orice magazin Orange. [*] Preţurile prezentate includ TVA. Pentru clienţii PrePay preţurile sunt exprimate în credit, fără TVA.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: