Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Smartree Romania are un nou CEO: Adrian Stanciu

Smartree Romania, lider de piata in domeniul serviciilor de externalizare a activitatilor de salarizare si administrare de personal, are un nou CEO in persoana lui Adrian Stanciu.

Anterior pozitiei de CEO, Adrian Stanciu a fost Corporate Finance Director al Smartree si a coordonat tranzactia de preluare a companiei de catre fondul de venture capital EVF I Investments administrat de Enterprise Investors. In urma tranzactiei fondul a pus la dispozitia Smartree capital de expansiune pentru dezvoltarea unor noi linii de business, respectiv servicii de recrutare de personal si servicii de munca temporara ce presupun asigurarea fortei de munca suplimentara, necesara companiilor pe o perioada determinata de timp.

«Sunt onorat sa preiau conducerea acestei companii ce reprezinta o poveste de succes in businessul romanesc, fiind impresionat inca de la venirea mea in Smartree de ceea ce Eric Kish, fondatorul companiei, impreuna cu echipa Smartree au reusit sa creeze prin munca si foarte multa dedicare. Smartree este o companie deschizatoare de drumuri, lider de piata in domeniul serviciilor de externalizare a activitatilor de salarizare si administrare de personal si se bucura de increderea clientilor sai, cu care a construit de-a lungul timpului un parteneriat durabil si eficient», a declarat Adrian Stanciu.

In ceea ce priveste planurile de viitor, noul CEO al Smartree a afirmat: «Obiectivul meu este ca, alaturi de o echipa de profesionisti, Smartree sa aiba o crestere spectaculoasa in urmatorul an. In calitate de lideri de piata, intentia noastra este sa ne consolidam aceasta pozitie si sa extindem gama de servicii oferita clientilor nostri. Vrem sa devenim prima optiune pentru orice companie din Romania care doreste sa externalizeze serviciile de salarizare si administrare de personal sau munca temporara, deoarece Smartree detine expertiza, instrumentele si specialistii pentru a fi un partener strategic de incredere».

Noul CEO al Smartree, in varsta de 34 ani, si-a inceput cariera in 1999 in Statele Unite ca membru al echipei Merrill Lynch, cea mai mare banca de investitii din lume, si apoi al Trezoreriei Statului Mississippi. Intre timp, Adrian Stanciu a acumulat o vasta experienta de business atat pe piata din Romania, cat si pe pietele internationale, in procese de privatizare sau de fuziuni si achizitii. Anterior venirii la Smartree a lucrat ca Senior Associate Corporate Finance la Deloitte sau Corporate Department Manager si membru in consiliul de administratie al SSIF IEBA Trust. A fost de asemenea membru al Comisiei de Admitere la Tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, a oferit consultanta pentru management intr-o serie de procese de privatizare, precum si consiliere in proiecte de finantare pentru companii nationale.

Smartree Romania este liderul pietei de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal, cu 10 ani de experienta in domeniu. Anual Smartree proceseaza 400.000 de angajati, avand peste 150 de clienti, in majoritate companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc. Compania acopera intreg teritoriul Romaniei, fiind prezenta in mai multe orase, printre care Bucuresti, Brasov,Constanta, Cluj, Pitesti si Timisoara.

Smartree este partenerul ADP Employer Services International in Romania, ca furnizor de servicii ADP Streamline®. ADP este lider mondial in domeniul salarizarii si administrarii de personal, iar ADP Streamline® se adreseaza companiilor cu o prezenta globala.

Compania Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, analiza si raportare pentru management, recrutare si munca temporara, pana la consultanta in procesele de HR. La baza acestor servicii se afla solutii software dezvoltate intern, construite in urma experientei acumulate de Smartree pe piata locala.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: