Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Bilete de avion online emise instant prin Amadeus şi GEC AD ePayment

GECAD ePayment şi Amadeus România anunţă lansarea noii soluţii eTicketing pentru agenţiile de turism online – o nouă funcţionalitate care presupune emiterea biletelor de avion instant, în doar câteva minute de la efectuarea comenzii şi achitarea acesteia cu cardul bancar.

Facilitatea eTicketing presupune atât emiterea biletelor în timp real, cât şi menţinerea securităţii tranzacţiei. În plus, utilizatorii înregistraţi pe site-ul agenţiei de turism online pot beneficia de serviciul de emitere automată a biletului dupa efectuarea rezervării. Astfel, un membru al site-ului poate efectua o rezervare de avion în data curentă, însă se poate autentifica ulterior în contul său, de unde îşi poate reafişa rezervarea şi emite singur biletul. În urma emiterii online a biletului de avion, utilizatorul primeşte confirmarea prin email cu datele complete ale biletului, precum şi opţiunea de check-in online, în cazul în care compania aeriană la care s-a făcut rezervarea permite această facilitate.

Această funcţionalitate este disponibilă pentru toţi clienţii Amadeus Marketing România care utilizează motorul de rezervări online Amadeus Internet Booking Engine (ePower) şi soluţia de plăţi online GECAD ePayment. Compania Paravion Tour este primul operator de bilete de avion care a implementat cu succes această facilitate şi o utilizează curent.

Turismul este un domeniu prioritar pentru noi. Pentru a creşte gradul de satisfacţie şi de siguranţă a clienţilor, cât şi pentru a spori şi securiza profiturile operatorilor de turism online, am dezvoltat un modul antifraudă personalizat pentru operatorii de bilete online, care presupune analiza antifraudă instant a tranzacţiei respective şi rezervarea în timp real a biletului de avion dorit”, a declarat Mihai Manoliu, Sales Manager, GECAD ePayment.

„Prin lansarea acestei facilităţi pe piaţa românească intenţionăm să îmbunătăţim experienţa utilizatorilor în achiziţionarea online a biletelor de avion. Un studiu efectuat de către Spider Labs în 24 de ţări indică  faptul că în 2009 aproximativ 38% din fraudele online cu cardul de credit au provenit din domeniul turistic şi al călătoriilor. Soluţia lansată împreună cu echipa ePayment are capabilităţile necesare pentru a preîntâmpina şi elimina tentativele de fraudă online care pot afecta atât stabilitatea financiară a comerciantului online, cât şi siguranţa utilizatorului în derularea plăţilor cu cardul”, a declarat Răzvan Antoni, Director General, Amadeus România.

“Pentru Paravion, online înseamnă că vrei să controlezi personal alegerea celei mai bune soluţii pentru călătoria ta. Împreună cu Amadeus şi ePayment oferim utilizatorilor posibilitatea de a-şi emite singuri biletul de avion, chiar în ziua plecării. Rezervi, plăteşti online şi primeşti biletul. Noua funcţionalitate integrată în Paravion.ro garantează tranzacţiile efectuate, fără a părăsi confortul căminului,” a declarat Remus Vişan, Deputy Managing Director, Paravion Tour.

Anunțuri

Filed under: Business, IT&C, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: