Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– City Business Centre Timişoara a inaugurat, în pofida crizei, al treilea edificiu

ModaTim Investment S.A., dezvoltatorul complexului de birouri City Business Centre din Timişoara, a inaugurat oficial joi, 18 noiembrie 2010, cea de-a treia clădire a ansamblului. Noul imobil al complexului City Business Centre are o suprafaţă totală închiriabilă de 9.500 mp şi dispune de 100 de locuri de parcare.

„Suntem foarte bucuroşi că astăzi inaugurăm o nouă clădire a complexului nostru. Consideram că, mai ales în contextul actual, faptul că există în continuare o cerere constantă reprezintă o confirmare a conceptului şi a calităţii proiectului nostru. Ne bucură să vedem că mai multe firme chiriaşe din primele două clădiri îşi extind activitatea în Timişoara, lucru care semnalizează o reintrare pe un trend ascendent, cel puţin la nivelul multinaţionalelor şi al firmelor mari”, a declarat, cu acest prilej, Ovidiu Şandor, CEO al ModaTim Investment.

Noul imobil al complexului City Business Centre are o suprafaţă totală închiriabilă de 9.500 mp şi dispune de 100 de locuri de parcare. La mezanin se află cea mai modernă cantinărestaurant din oraş, iar la parter spaţii de comerţ si servicii. Clădirea C din cadrul City Business Centre s-a materializat printr-o investiţie de peste 10 milioane de euro. La realizarea edificiului au contribuit cu precădere firme locale, de la arhitecţi, proiectanţi, constructori, până la designeri şi executanţi ai corpurilor de iluminat exterior. Amplasat în centrul Timişoarei, în vecinătatea Pieţei 700, complexul City Business Centre este proiectat de biroul de arhitectură Andreescu & Gaivoronschi.

Locaţia excelentă, calitatea proiectului şi a execuţiei, atenţia specială acordată detaliilor, fac din „tripleţii” City Business Centre un ansamblu arhitectural deosebit de puternic, cu o stilistică bine definită, incontestabil perceput drept epicentru al afacerilor din vestul ţării.

Gradul de ocupare a primelor două clădiri este de 95%, iar cel mai nou imobil al complexului este deja ocupat într-o proporţie de 85%, cifre care reconfirma succesul proiectului indică stabilitatea mediului de afaceri din regiune. Printre firmele care îşi vor derula activitatea în noua clădire, amintim companiile Wipro, Visma, Ferring Pharmaceuticals, Midtown Retail.

Lori Collin, Senior Consultant în cadrul companiei Jones Lang LaSalle a comentat: “În calitate de agent exclusiv de închiriere al City Business Centre am intermediat una dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere de pe piaţa locală. În urma unui proces complex, am atras compania Wipro în cadrul centrului de afaceri. În prezent Wipro ocupă o suprafaţă de aproximativ 5.000 mp, devenind astfel cel mai important chiriaş al clădirii C.”

Succesul de care se bucură City Business Centre sfidează criza, iar dinamica dezvoltării proiectului şi performanţele antreprenoriale reconfirmă viziunea economică în care se încadrează. În pofida amprentei pe care recesiunea a pus-o asupra mediului economic din România, City Business Centre contină să crească: Modatim Inverstment SA a demarat
proiectul clădirii D. Cel de-al patrulea imobil al ansamblului va fi finalizat în iunie 2012.

Cel mai important centru de afaceri din vestul ţării va cuprinde cinci clădiri, pe o suprafaţă de 35.000 mp. Investiţia totală a Modatim Investment SA în proiectul City Business Centre va depăşi 50 de milioane de euro.

Filed under: Imobiliare, , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: