Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– COSMOTE plantează cea de-a doua pădure pe care o va îngriji timp de cinci ani

Aproximativ 150 de angajaţi ai COSMOTE România şi Germanos sunt aşteptaţi să ia parte, ca voluntari, la una dintre cele mai mari acţiuni de reîmpădurire a anului care implică plantarea unei păduri întregi, în apropiere de Ploieşti. Reîmpădurirea face parte din programul de responsabilitate corporatistă al companiei, denumit „Adoptă o pădure”, lansat în 2009.

Astfel, pe 20 noiembrie, echipa de voluntari de la COSMOTE şi Germanos va planta 10.000 de puieţi de stejar pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi situată la est de Ploieşti, cu sprijinul Asociaţiei MaiMultVerde şi al Administraţiei Domeniului Public şi Privat Ploieşti.

Mai mult, compania, împreună cu partenerii săi, îşi asumă îngrijirea pădurii pentru următorii cinci ani – perioada necesară pentru ca puieţii de stejar să atingă maturitatea timpurie.

Noi, la COSMOTE, credem că avem partea noastră de responsabilitate faţă de generaţiile viitoare. Astfel, plantarea de copaci şi îngrijirea acestora, precum şi asumarea altor iniţiative în vederea scăderii emisiilor de dioxid de carbon ale companiei constituie o componentă importantă a strategiei noastre de responsabilitate corporatistă, pentru care colegii noştri s-au oferit voluntari, cu entuziasm. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum prinde viaţă această nouă etapă a programului <<Adoptă o pădure>>”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Manager, COSMOTE România.

Aceasta este cea de-a doua acţiune de acest fel, după o împădurire similară în 2009, care a implicat 100 de voluntari dintre angajaţii COSMOTE şi Germanos, care au plantat 5.000 de copaci în pădurea Căciulaţi, situată lângă Baloteşti, la nord de Bucureşti.

COSMOTE România este implicată în activităţi de protecţie a mediului şi programelor care cuprind, pe lângă programele „Adoptă o pădure” şi „Green Office”, destinate să educe angajaţii COSMOTE să colecteze materiale reutilizabile precum hârtie şi plastic, colectarea deşeurilor de telefoane şi accesorii în magazinele COSMOTE şi Germanos, predarea echipamentelor IT şi a bateriilor antenelor GSM către centrele de reciclare, reducerea consumului de apă şi energie în birourile sale, distrugerea ecologică a lichidelor utilizate de maşinile din parcul auto etc.

***

COSMOTE România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 septembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,3 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: