Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Gealan îşi menţine cota de piaţă şi cifra de afaceri la nivelul anului 2009

GEALAN, unul din liderii pieţei locale de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, îşi menţine cota de piaţă şi cifra de afaceri la nivelul anului 2009, chiar cu o creştere în volume, în ciuda scăderii pieţei, a acutizării competiţiei, dar şi a presiunii pe preţ. Pentru a obţine aceste rezultate, compania a mizat pe lărgirea portofoliului de parteneri, care a crescut cu circa 20% faţă de anul 2008, ajungând la peste 650 de parteneri.

„Prima parte a lui 2010 a fost foarte dificilă atât pentru noi cât şi pentru piaţă, care, conform estimărilor noastre, a înregistrat o scădere cu aproximativ 40% faţă de valorile normale ale unui început de an. Cu toate acestea, ne aşteptăm să încheiem anul cu o cifră de afaceri la acelaşi nivel cu 2009, poate chiar cu o uşoară creştere. Din păcate, piaţa de tâmplărie din PVC pentru ferestre şi uşi nu va mai cunoaşte creşterile spectaculoase, de 30%, din 2007 şi 2008. Acest lucru va permite însă o aşezare a pieţei pentru că nu vor mai apărea producători fără o strategie şi un plan de business susţinut, aşa cum se întâmpla cu trei, patru ani în urmă”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General, Gealan România.

GEALAN a obţinut recent premii care îi certifică poziţia de lider de piaţă. Rezultatele înregistrate în 2009 au fost recompensate cu locul 1 în „Topul Naţional al Firmelor Private” organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii, locul 1 în „Topul Firmelor din Bucureşti” organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, dar şi locul 1 pe domeniu în „Topul Camerei de Comerţ şi Industrie a României”.

Strategia anti-criză, dezvoltată chiar din ultimul trimestru a lui 2008, s-a bazat pe investiţiile în tehnologie, lansări de produse noi şi inovare. Una dintre inovaţii este tehnica de lipire uscată STV,

care a fost in centrul atentiei la târgul Fensterbau/Frontale din Germania de anul acesta. Cu ajutorul acestei tehnici inovatoare se poate renunţa la utilizarea de adezivi lichizi pentru fixarea panelului de geam, înregistrându-se îmbunătăţiri ale performanţelor ferestrelor şi reducându-se totodată şi timpul de realizare şi montare. Partenerii GEALAN pot realiza vitrajul fără investiţii costisitoare în automate de lipire şi fără modificări majore ale procesului de producţie uzual.

„În plus, ne bucurăm şi de o creştere a numărului de parteneri, cu care păstrăm o relaţie strânsă, pentru a urmări toate procesele desfăşurate. Am venit în intampinarea nevoilor lor prin implementarea unui sistem informatic – magazinul virtual  store.gealan.ro prin care aceştia pot plasa comenzi online. Astfel, atât volumul comenzilor plasate, precum şi restul informaţiilor comerciale şi financiare sunt mai uşor de urmãrit, iar clientul primeşte imediat confirmarea comenzii. Vorbim deci despre un câştig important de timp şi bani, atât pentru compania noastrã, cât şi pentru client”, a adăugat Aurel Vlaicu.

Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru uşile şi ferestrele din casa fiecăruia. În prezent Gealan România deţine o cotă de piaţă de aprox. 30% şi are cea mai mare notorietate în România pe piaţa ferestrelor din PVC. Compania colaborează cu cca 600 firme partenere în România pentru care livrează componentele şi tehnologia necesară producţiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane şi diferite accesorii pentru ferestre şi uşi.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , , , , , , ,

One Response

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: