Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Primul concert Loredana 3D oferit exclusiv de LG

LG Electronics România anunţă lansarea pe piaţă a primului conţinut 3D local ce va fi disponibil în exclusivitate pentru televizoarele LG.

Conţinutul este disponibil ca urmare a parteneriatului cu Loredana, una dintre cele mai apreciate voci de pe scena muzicală românească. Parteneriatul este o premieră în industria românească de divertisment, prin lansarea primului album muzical în format 3D Blu-Ray, intitulat Iubiland.

Odată cu lansarea pe disc Blu-Ray a primului concert 3D de pe piaţa locală, românii vor putea urmări pe televizoarele LG, videoclipurile 3D ale celui mai recent album al solistei, bazat pe mostre de folclor, reinterpretat în diverse sonorităţi. LG aduce astfel pentru prima dată în locuinţele românilor un conţinut 3D inedit.

Noul album Loredana va fi lansat în cadrul unui eveniment public în cadrul Băneasa Shopping City, la care vor lua parte fanii Loredanei, alături de reprezentanţi ai mass-media şi vedete din showbiz-ul local.

Evenimentul este susţinut de seria de televizoare LCD Full LED si LCD LG 3D, fanii noii tehnologii de vizionare a divertismentului fiind deopotrivă atraşi de eveniment.

“Dorim să oferim consumatorilor români o nouă dimensiune a divertismentului în propriile locuinţe. Astfel, alături de gama variată de produse home entertainment care au încorporată tehnologia 3D, LG aduce o noutate absolută pe partea de conţinut, pentru a creşte atractivitatea pentru divertismentul 3D in randul consumatorilor,” a declarat Roh Pan Ock, preşedinte al LG Electronics România.

Conţinut 3D, în premieră pentru utilizatorii LG

În cadrul parteneriatului cu LG Electronics, albumul Iubiland va include o ediţie limitată disponibilă pe disc Blu-Ray 3D, ce va conţine 8 piese ale albumului, filmate în totalitate cu cea mai nouă tehnologie 3D Full HD.

Astfel, consumatorii care vor achiziţiona oricare din televizoarele LG din gama 3D (gama 47 LX9550, 42LX6500, 42LD9200) începând cu 20 noiembrie 2010 (până la sfârşitul anului, în limita stocului disponibil), vor primi în exclusivitate conţinutul 3D, precum şi un player Blu-Ray (model BX580).

Campania este valabilă în reţeaua magazinelor partenere LG din întreaga ţară.

LG îşi afirmă astfel angajamentul de a-şi consolida poziţia pe piaţa locală a divertismentului 3D şi a produselor care încorporează noile tehnologii de vizionare. În prezent, LG oferă o gamă diversificată de produse audio-video, de la televizoare la sisteme audio-video, din diverse categorii de preţ, pentru a permite cat mai multor consumatori sa beneficieze de experienta noilor tehnologii 3D. Inovatiile tehnologice oferite de LG, alături de continutul exclusiv oferit in urma parteneriatului cu Loredana, vor susţine poziţionarea LG ca un brand dinamic si inovator, pe segmentul produselor ce încorporează tehnologia 3D.

Reclame

Filed under: Lifestyle, Video, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: