Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Valvis Holding lansează Aqua Carpatica

Valvis Holding lansează Aqua Carpatica, un nou brand de apă minerală. Noul produs este cea mai pură apă minerală din lume, atestată după 5 ani de studii a zăcământului de apă minerală naturală Păltiniş, din Ţara Dornelor.

Aqua Carpatica, un izvor unic la nivel mondial

În anul 2003 au început prospectările din Ţara Dornelor, zonă cunoscută pentru reţeaua sa hidrografică bogată in numeroase izvoare de apa minerala naturala cu calităţile terapeutice. În 2010 studiile şi analizele finalizate indică o apă minerală naturală, natural carbogazoasă, microbiologic pură, dar, mai ales, fără compuşi cu azot şi populaţii microbiologice. Toate aceste caracteristici transformă Aqua Carpatica în cea mai pură apă minerală din lume.

“Aqua Carpatica, situat în regiunea Dornelor, este singurul izvor de apă minerală din lume cu un conţinut de Nitraţi (Azotati) zero (NO3=0 mgr/litru) fiind, într-un mod practic şi dovedit după 5 ani de analize, cea mai pură apă minerală din lume”, declară Jean Valvis, proprietarul mărcii Aqua Carpatica.

Investiţii şi estimări financiare

Compania a investit 12,5 milioane de euro în cele mai noi tehnologii de captare şi îmbuteliere aflate în unitatea de producţie situată la 20 km de Vatra Dornei, în comuna Panaci. Unitatea de producţie cuprinde 2 izvoare separate –izvorul de apă minerală natural carbogazoasă, F2 – Paltinis şi izvorul de apă minerală naturală (plată), Izvor Bajenaru. Capacitate anuală este de 92 milioane de litri, iar numarul de angajaţi care lucrează aici este de aproximativ 100 de persoane.

Distributia Aqua Carpatica acopera in momentul lansarii toate judetele tarii, existand parteneriate incheiate cu 59 de distribuitori locali. „Estimăm un volum de vânzări de aproximativ 40 milioane litri în anul următor şi o cotă de piaţă de aproximativ 10% în următorii doi ani pentru Aqua Carpatica” declara Jean Valvis.

Poziţionare- public ţintă

Aqua Carpatica vizează categoria premium de consum, produsul urmând să fie comercializat atât pe piaţa locală cât şi pe plan extern. „Dorim să făurim din acest nou brand un produs Premium, exportat din România spre cele mai exigente şi pretenţioase pieţe ale capitalelor occidentale”, declară Jean Valvis, proprietarul Valvis Holding.

Aqua Carpatica se adresează unui public educat, informat pentru care componenta “natural” reprezintă un factor important în procesul de decizie. Pe plan local, Aqua Carpatica va fi comercializată în ambalaje PET şi de sticlă în cantităţi de 0,5 şi 1,5 litri, iar pe plan extern va fi distribuită doar în ambalaj de sticlă, la 0,7 litri.

Carpathians Springs SA este o companie membra a Valvis Holding si a fost infiinţată în 2000. Compania are ca obiect de activitate imbutelierea şi distribuţia apelor minerale naturale Aqua Carpatica.

Prin Aqua Carpatica, Valvis Holding continua intr-un mod firesc efortul sau de a aduce consumatorului produse de calitate, asa cum a inceput inca din 1994, cu produsele din Tara Dornelor.

Reclame

Filed under: Business, , , ,

4 Responses

 1. gabriela spune:

  cand vom gasi aceasta apa in magazine si la ce pret?

 2. DANA COCOS spune:

  TANAR PARASIT DE PROPIA MAMA,

  Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală încă din primele zile de viață. La şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă. Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente. Cu toate acestea a reușit să termine Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, cât şi Şcoala Populară de Artă.

  După 18 ani de când a fost părăsit de propria mamă, Mihai a fost reintegrat în familia sa. Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat. Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: ”Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine”, a declarat Mihai.

  La ora actuală, Mihai alături de cei cinci frați și mama lor trăiesc de pe azi pe mâine într-un demisol plin de igrasie din București. Singurul venit pe care îl are Mihai este pensia pe caz de boală în valoare de 200 lei. Ar vrea să muncească însă din cauza bolii niciun patron nu se încumetă să îl primească. Singura dorință a lui Mihai în prag de Paște este să aibă ce pune pe masă.

  ”Îmi doresc ceva de mâncare, un cozonac, câteva ouă roșii, pâine, ceva de spălat, asta îmi doresc de Paște și săntate de la Dumnezeu”, ne-a declarat Mihai Căldăraru.

  Dacă vreți să îl ajutați să aibă parte de o masă tradițională de Sfintele Paști o puteți face trimițând o sumă de bani în contul personal deschis la BCR, sucursala Unirii,

  Căldăraru Mihai, Cont: RO28RNCB0672040604720001

  http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/801312/Mihai-Caldararu-alias-Mihaita-Talent-invitatul-Mihaelei-Tatu-la-Antena-2/

  http://observator.a1.ro/fiiobservator/material/Mihai-Caldararu_9890.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

 • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: