Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Vodafone lanseaza o oferta pentru convorbirile cu romanii din Italia

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala pentru romanii care vor sa comunice cu membrii familiei si prietenii din Italia.

„Comunitatea romanilor din Italia este deosebit de importanta pentru noi, iar nevoile de comunicare cu rudele si prietenii din Italia cresc, in special in perioada Sarbatorilor de iarna. Pentru a raspunde acestei nevoi, am creat o optiune ce permite utilizatorilor Vodafone Romania sa vorbeasca, la cele mai mici tarife, cu apropiatii din Italia. Astfel, apelurile utilizatorilor Vodafone Romania catre retelele fixe din Italia au un tarif de 7 eurocenti pe minut, iar cele catre retelele mobile20 de eurocenti pe minut”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Optiunea Vodafone Italia este valabila atat pentru utilizatorii serviciilor prepaid cat si pentru cei ai serviciilor postpaid, la un tarif de 1 euro pe luna.

In plus, clientii serviciilor prepaid oferite de Vodafone Italia, retea membra a aceluiasi grup Vodafone, pot suna, de acum, catre un numar preferential din reteaua Vodafone Romania, prepaid sau postpaid, la un tarif avantajos, de 1 eurocent pe minut. Serviciul este disponibil prin activarea unei extraoptiuni ce are un tarif de 1 euro pe saptamana.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.839.000 de clienti, la 30 septembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 343 milioane de clienti, la 30 septembrie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de tari pe 5 continente si peste 40 de reţele partenere in intreaga lume.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: