Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Adama anunta finalizarea primului bloc din complexul Evocasa Optima

Incepand din aceasta luna, zona Titan se imbogateste cu un nou imobil – Evocasa Optima! Adama anunta astazi  finalizarea primului bloc din complexul Evocasa Optima, din cele 6 care alcatuiesc proiectul, pentru care a investit, in prima faza, 14 milioane de Euro.

Cladirea este construita in regim S+P+11 si cuprinde 83 de apartamente cu 2 si 3 camere incluzand apartamente cu gradina la parter si penthouse-uri. Blocul este ocupat in proportie de peste 80%, pentru vanzare ramanand disponibile doar 14 apartamente.

Imobilul ofera cumparatorului ascensoare de inalta calitate, spatiu de depozitare pentru biciclete, scari placate cu ceramica antialunecare, pentru o mai mare siguranta pe timp ploios sau in anotimpul rece, interfon, usi de intrare cu cartela de acces electromagnetica, camere utilitare in subsolul cladirilor, parcari subterane si supraterane. Constructia  respecta standardele internationale de protectie in caz de incendii sau cutremure.

Clientii dispun de facilitatile zonei, proiectul fiind situat in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie, in apropiere de Piata Trapezului, scoli, gradinite si supermarketuri.

Pentru un apartament de 2 camere (cu suprafete cuprinse intre 57.8 si 93 mp) cei interesati trebuie sa achite preturi cuprinse intre 63.000 Euro si 76.000 Euro +5% TVA. Pentru apartamentele de 3 camere, suprafetele incep de la 106 mp.

Pentru acestia Adama ofera  modalitati  flexibile de achitare a apartamentelor, dintre care amintim

• varianta  RATE LA DEZVOLTATOR: avans intre 15% si 25% pana la livrarea apartamentului, 24 rate lunare la dezvoltator, diferenta de pret urmand a se achita la expirarea perioadei de “inchiriere”.

• finantare prin programul Prima Casa

De asemenea, dezvoltatorul Adama are un parteneriat incheiat cu Bank Leumi, pentru a-i ajuta pe partea de creditare pe cei ce doresc sa achizitioneze o proprietate in ansamblul rezidential Evocasa Optima.

“Prin proiectul Evocasa Optima, am continuat sa venim in sprijinul bucurestenilor prin oferirea unor spatii de locuit de foarte buna calitate si plasarea acestora in locuri usor accesibile. Pentru ca vrem sa oferim ce este mai bun locuitorilor acestui oras, am transpus in locuintele noastre grija si atentia pe care o acordam esteticii si calitatii spatiilor de locuit si a spatiilor verzi. Ne-am obisnuit sa oferim clientilor nostri un spatiu optimizat la maxim, siguranta, calitate si confort ” declara Asher Lax, VP Marketing & Sales la Adama.

Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia, in luna aprilie a inaugurat proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti si in iulie 2010 a finalizat Evocasa Orizont din Ploiesti.

Adama este un dezvoltator de top activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie.

Anunțuri

Filed under: Imobiliare, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: