Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Samsung IMAX se intoarce in format digital

Sala Samsung IMAX®, din incinta Cinema City Cotroceni, se redeschide pentru public incepand cu noaptea aceasta (25-26 noiembrie). In ultimele trei saptamani, sala a fost inchisa pentru a fi adaptata la noua tehnologie digitala IMAX.

Sala Samsung IMAX® este a 2-a din cele 9 sali IMAX® detinute de operatorul international Cinema City in Europa, care adopta aceasta tehnologie. In plus, sala Samsung IMAX® din Cinema City Cotroceni este una dintre putinele din lume care au adoptat deja acest format digital lansat de corporatia IMAX in anul 2008.

Noul format digital reconfigureaza experienta cinematografica IMAX®, permite vizionarea subtitrarilor in format 3D si amplifica substantial calitatea imaginii si acuratetea sonorizarii. Sunetul digital necomprimat, emis de difuzoarele patentate IMAX® elimina cea mai mare parte din distorsiuni, iar calitatea acestuia sporeste senzatia de imersiune in lumea filmului, caracteristica experientei IMAX®. Proiectiile difuzate pe IMAX® digital vor fi difuzate in continuare prin intermediul a doua proiectoare separate,  care folosesc lentilele patentate IMAX®.

„Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea noului IMAX® digital, care ne alineaza la tehnologia actuala de top din lumea divertismentului cinematografic. Ne dorim cu adevarat sa oferim o experienta unica si completa publicului nostru. Digitalizarea tehnologiei IMAX® este inca o dovada a angajamentului companiei Cinema City fata de public si, mai ales, a dorintei noastre de a oferi cele mai noi servicii si cea mai buna calitate”, declara Ela Siromascenko, Specialist Marketing Cinema City Romania.

Prima proiectie care fi gazduita pe ecranul IMAX® digital este prima parte a mult-asteptatului „Harry Potter si talismanele mortii”, care va fi difuzat in format 2D digital.

Sala Samsung IMAX® a aniversat de curand primul an de existenta pe piata cinematografica din Romania. Cinematografele din reteaua Cinema City continua sa ofere clientilor cele mai bune facilitati, cele mai moderne tehnologii si serviciile de cea mai inalta calitate, la standarde internationale.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: