Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sun Plaza a intrat in Guinness World Records

Guinness World Records a omologat joi, 25 noiembrie, recordul mondial stabilit de Sun Plaza – 449 658 de becuri care compun cea mai mare instalaţie de lumini de Crăciun din lume, amenajată în interiorul unei locaţii.

Aprinderea decoraţiunilor de Crăciun a avut loc în cadrul unui eveniment public organizat pe esplanada centrului comercial. Michael Richard, Directorul General EMCT, Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 şi vedeta de televiziune Laura Cosoi au fost cei care au apăsat efectiv pe butonul care a  plasat Sun Plaza în Cartea Recordurilor.

“Sun Plaza a aprins cea mai mare instalaţie de Crăciun din lume. Pentru noi însă mai important decât stabilirea unui record este de a face din Sun Plaza o experienţă extraordinară de cumpărături şi de petrecere a timpului liber, de sărbători şi în fiecare zi a anului” a declarat Michael Richard Director General EMCT Romania, dezvoltatorul Sun Plaza. „Marcăm astăzi debutul unui maraton de evenimente şi activităţi dedicate sărbătorilor de Crăciun care fac din Sun Plaza destinaţia de senzaţie a întregii familii”.

Cele 449 658 de becuri integrate în mai mult de 700 de instalaţii de lumini au fost montate timp de 2 săptămâni, în afara programului de lucru cu publicul al centrului comercial. 40 de oameni au fost implicaţi direct în instalarea decoraţiunilor de Crăciun . Datorită complexităţii lucrărilor, secţiuni din tavanele Sun Plaza au fost demontate şi remontate pentru a putea susţine greutatea şi numărul impresionant de instalaţii.

***

Guinness World Records este o carte de referință publicată anual, care conține o colecție recunoscută internațional de recorduri mondiale, atât performanțe umane cât și lucruri extreme ale lumii naturale. Cartea în sine deține un record mondial, ca fiind cea mai bine vândută serie de carte care deține drepturi de copyright.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: