Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Vodafone lanseaza o noua oferta de sarbatori

 • Pana la 10.000 de minute in retea sau 1.000 de minute nationale, Internet pe mobil gratuit timp de o luna, in plus fata de minutele incluse in abonament

 • Gama variata de telefoane la preturi promotionale, atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii existenti: Samsung S3100 de la 0 Euro, LG Cookie Lite de la 9 Euro, Nokia 2730 de la 19 Euro, Samsung S3650 Corby de la 29 Euro sau Nokia C3 de la 49 Euro

 • Oferte speciale la telefoanele smartphone, cu pachete flexibile de voce si Internet: LG Optimus One de la 9 Euro sau noul Nokia E5, de la 39 de Euro

 • Noi extraoptiuni promotionale pentru apeluri in retelele fixe nationale si internationale

Vodafone Romania anunta noi oferte promotionale pentru clientii serviciilor pe baza de abonament. Sub sloganul „Un An Nou cu ce vrei tu in plus”, noua oferta Vodafone de Sarbatori aduce clientilor beneficii flexibile, care acopera cele mai diverse nevoi de comunicare.

Clientii noi care incheie un abonament pe 2 ani la abonamentele Vodafone Complet primesc, in plus fata de beneficiile incluse in abonament, bonusuri, la alegere, constand in pana la 10.000 de minute in retea sau 1.000 de minute nationale sau reduceri la telefoane. In plus, pe langa bonusul ales, clientii Vodafone beneficiaza de Internet pe mobil gratuit timp de o luna si, impreuna cu browser-ul Opera mini Vodafone, au parte de cea mai buna experienta de navigare pe Internet.*

„Oferta Vodafone de Sarbatori este cu siguranta una dintre cele mai avantajoase si mai diversificate pe care Vodafone le-a oferit pana acum. De la mii de minute pentru apeluri in retea sau nationale, super preturi pentru o gama foarte larga de telefoane, oferte speciale pentru utilizatorii de smartphone, cu Internet pe mobil si telefoane performante la preturi reduse, pana la pachete speciale pentru apeluri internationale, oferta Vodafone aduce beneficii variate, care acopera toate nevoile de comunicare ale clientilor”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania.

Clientii noi ai pachetelor Vodafone Familia primesc un bonus de 5.000 de minute in familie, valabile 1 an.

De asemenea, clientii Vodafone existenti care isi reinnoiesc contractul pentru 2 ani beneficiaza de telefoane la preturi avantajoase si de aceleasi bonusuri cu minute in retea, minute nationale sau reduceri la telefoane.

Abonament Beneficii lunare Bonus Cost lunar
Vodafone Complet 250
 • 25 minute nationale
 • 250 minute in retea
5000 de minute in retea, valabile 6 luni

sau

250 de minute nationale, valabile 6 luni

sau

5 Euro reducere la telefon

5,20 Euro
Vodafone Complet 500
 • 50 minute nationale
 • 500 minute in retea
5000 de minute in retea, valabile 6 luni

sau

500 de minute nationale, valabile 6 luni

sau

5 Euro  reducere la telefon

7,28 Euro
Vodafone Complet 800
 • 125 minute nationale
 • 800 minute in retea
9,36 Euro
Vodafone Complet 1000
 • 150 minute nationale
 • 1000 minute in retea
10.000 minute in retea, valabile timp de 6 luni

sau

1000 de minute nationale, valabile 6 luni

sau

5 Euro reducere la telefon

12,49 Euro

Oferta promotionala Vodafone aduce o gama larga de telefoane, cu preturi incepand de la 0 Euro. Atat clientii noi, cat si cei existenti beneficiaza de modelul Samsung S3100, incepand de la 0 Euro si de Nokia C3, de la 49 Euro. In plus, clientii noi pot achizitiona LG Cookie Lite incepand de la 9 Euro, Nokia 2730 de la 19 Euro sau Samsung S3650 Corby incepand de la 29 Euro.**

Pentru posesorii de smartphone sau cei care doresc sa-si achizitioneze un telefon performant, oferta speciala Vodafone de sarbatori include 2 modele la preturi foarte atractive, impreuna cu pachete flexibile de voce si Internet. Disponibil exclusiv la Vodafone, LG Optimus One, cel mai nou smartphone de la LG, care integreaza ultima versiune a sistemului de operare Android 2.2, cu husa de silicon si card microSD de 2 GB incluse in pachet, poate fi achizitionat incepand de la 9 Euro. De asemenea, Nokia E5, cel mai nou smartphone Symbian cu tastatura QWERTY si navigatie GPS gratuita, vine acum in oferta Vodafone de la 39 Euro***. In plus, pachetele speciale de voce si Internet mobil pentru smartphone se imogatesc acum cu noi pachete dedicate telefoanelor BlackBerry. Cu optiunea promotionala BlackBerry 50 MB, cu 50 MB trafic national inclus, la 11,16 Euro / luna, plus un abonament Vodafone Complet 800, de 9,36 Euro / luna sau mai mare, clientii Vodafone beneficiaza de telefoanele BlackBerry la preturi foarte avantajoase, incluzand noul BlackBerry Torch, de la 299 Euro (TVA inclus).

Pentru utilizatorii care doresc sa comunice mai mult si mai avantajos cu familia si prietenii aflati in strainatate, noua oferta Vodafone de sarbatori aduce noi extraoptiuni promotionale pentru apeluri in retelele fixe nationale si internationale:
– Zona Mea 100 + International, cu 100 de minute in retelele fixe nationale si 50 de minute catre retelele internationale fixe din Europa si fixe si mobile din Israel, SUA, Canada, Alaska si Hawaii, pentru 3,63 Euro / luna (cu TVA);
– 30 de minute international catre retelele fixe din Europa, la 2,48 Euro / luna (cu TVA);

– 60 de minute international catre retelele fixe din Europa, la 3,72 Euro / luna (TVA inlcus).

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.839.000 de clienti, la 30 septembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 343 milioane de clienţi, la 30 septembrie 2010. În prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de ţări pe 5 continente si peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

***

* Opera mini permite utilizatorilor sa vizualizeze paginile web pe mobil la fel ca pe PC, in timp ce traficul consumat este cu pana la 90% mai redus. Clientii pot accesa cele mai cunoscute aplicatii, direct de pe telefon: Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo mail, eBuddy.

** Preturi disponibile pentru contractele noi pe 2 ani la abonamentul Vodafone Complet 500.

*** Preturi disponibile pentru contractele noi pe 2 ani cu abonamentul Vodafone Complet 800 plus Internet pe mobil 500 MB.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , , ,

One Response

 1. de cand se lauda VOdafone ca aduc iphone 4…m-am plictist. Desi oferta suna bine, ma asteptam sa gasesc la sectiunea „telefoane variate” si iphone-ul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

 • 935,833 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: