Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– bauMax deschide al 13-lea magazin din România la Constanta

Pe 30 noiembrie 2010, bauMax deschide cel de-al 13-lea magazin în România. Noul magazin dispune de o suprafaţă comercială de 12 000 m², împărţită în patru domenii: Construcţii, Tehnic, Amenajări şi Grădină şi pune la dispoziţia clienţilor săi o parcare de peste 300 locuri.

Noutatea absolută pe piaţa constănţeană a magazinelor de bricolaj o reprezintă spaţiul Drive In. În acest mod, clienţii îşi pot efectua cumpărăturile într-un mod inovativ (folosindu-şi propriul autoturism) facilitând în acelaşi timp procesul de achiziţionare a mărfurilor, mai ales pentru profesionişti care achiziţionează cantităţi mari de marfă. Luând în considerare necesităţile clienţilor, magazinul bauMax oferă un sortiment bogat de materiale de construcţii, în cantităţile în care clienţii au nevoie. Consilierea profesionistă şi numeroasele servicii oferite uşurează clienţilor procesul de realizare a proiectelor de construcţii. Luând în considerare necesităţile clienţilor, o mare parte din suprafaţa comercială a magazinului bauMax Constanţa este alocată departamentului de construcţii.

bauMax oferă o gamă largă de servicii, printre care centrul de mixare vopsele şi tencuieli, departamentul de textile pentru casă cu propriul atelier de croitorie, debitare lemn şi serviciul de transport la domiciliu. De asemenea, clienţii beneficiază de garanţia returnării banilor, în cazul în care au achiziţionat marfă în surplus. Tot în cadrul magazinului bauMax cei interesaţi pot contracta, în condiţii avantajoase, credite pentru achitarea produselor cumpărate. Pe lângă serviciile oferite, consultanţii oferă cele mai bune sfaturi în domeniile în care clienţii sunt interesaţi.

Sub conducerea doamnei Carmen Chiru, 100 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor pentru o deservire şi consiliere optimă.

bauMax este o companie de familie, care şi-a început activitatea în urmă cu 30 de ani în Austria. Compania este prezentă în 9 ţări iar în ţările central- şi sud-est-europene este lider de piaţă.

bauMax deţine în prezent 149 de magazine localizate în 9 ţări din Europa, şi anume 13 magazine bauMax în România, 67 în Austria, 24 în Cehia, 15 în Slovacia, 15 în Ungaria, 3 în Slovenia, 6 în Croaţia, 4 în Bulgaria şi 2 în Turcia.

bauMax numără în prezent peste 10 000 de angajaţi.

bauMax activează cu succes de peste 3 ani pe piaţa din România. Cu o populaţie de 22 mil. locuitori, România este una dintre cele mai mari ţări care fac parte din concern. În anul 2009 bauMax România a înregistrat o cifră de afaceri de 511 mil. Lei.

În anul 2010 bauMax a deschis 4 noi magazine în România. Pe lângă bauMax Constanţa, în acest an au mai fost inaugurate magazine bauMax în Bucureşti, Piteşti şi Timişoara.

Reclame

Filed under: Altele, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: