Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Anima ofera oportunitati de investitii pentru medici

Anima Speciality Medical Services, divizia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania, A&D Pharma, ofera oportunitati de parteneriat si investitii pentru medici si pentru managerii companiei.

Lansata la inceputul anului 2010, reteaua de clinici a grupului A&D Pharma a atras in structura actionariatului medici specialisti de renume: Dr. Sorin–Dan Cadar, medic specialist ORL, Dr.  Carmen Stentel medic primar medicina de laborator, dr. Adrian Sarbu, medic specialist reumatolog si intentioneaza sa dezvolte in continuare parteneriate cu medici.

„Inca din faza de proiect, dezvoltarea  Anima a fost conceputa pe baza unui parteneriat cu medici specialisti si cu reprezentanti ai managementului companiei. Ne dorim ca ideea de  <<ingrijire medicala aproape de pacient>> sa fie o realitate foarte concreta si cea mai buna solutie prin care putem oferi servicii la standarde de excelenta, este implicarea cat mai mare a medicilor specialisti.

Deschiderea Anima pentru astfel de parteneriate este o oportunitate importanta pentru medicii din Romania, dar si pentru cei care fac parte din managementul companiei, oferindu-le un model de business viabil si sustinerea celui mai mare grup farmaceutic din Romania. Avand in vedere ca cele mai importante clinici din Romania au fost dezvoltate ca afaceri de familie, parteneriatul cu Anima, este o oportunitate unica pentru persoane cu viziune, care doresc sa beneficieze de rezultatele unei afaceri solide in care sa se implice activ, alaturi de o echipa selectionata de cadre medicale.” spune Cristian Sas, Chief Operating Officer Anima.

Reteaua de clinici Anima opereaza in prezent patru clinici si un laborator de mare capacitate in Bucuresti  si are un capitalul social subscris de 5.400.660 lei, integral varsat, format din 540.066 parti sociale in valoare nominala de 10 lei.

Actionariatul Anima Speciality Medical Services este format in prezent din A&D Pharma Holdings NV, cu o participatie de 73,59%, S.C. Sensiblu S.R.L., cu o participatie de 15,67%, S.C. SAS Medical Consulting S.R.L. cu o participatie de 5,74%,  d-na. Carmen Stentel cu o participatie de 1,02%,  d-na. Carmen Sas cu o participatie de 1,02%, dl. Adrian Sarbu cu o participatie de 1,94%, dl. Sorin-Dan Cadar cu o participatie de 1,02% conform partilor sociale detinute.

Despre Anima

Clinicile Anima – linia de servicii medicale a A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca conceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”. Datorita echipei formata din medici renumiti –  apreciati de pacienti  pentru profesionalismul lor – si datorita serviciilor accesibile, Anima reprezinta locul de incredere in care sanatatea ta este bunul cel mai de pret.

In prezent functioneaza patru clinici – Anima Victoriei, Anima Nusco Tower, Anima Delfinului, Anima Titan – si un laborator central de mare capacitate in Bucuresti.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: