Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– BILLA încurajează economia românească

In perioada 25 noiembrie-01 decembrie, BILLA a dedicat mare parte din catalogul său săptămânal articolelor produse în România. Clienţii care vor vizita magazinele Billa din ţară vor putea achiziţiona la prețuri promoționale, o gamă vastă de produse şi sortimente tradiţionale autohtone precum ciolan afumat, mălai şi urdă, dar şi vinuri şi dulciuri romaneşti.

Încă din 2003, odată cu lansarea brandului propriu, Clever, compania a pus accentul pe dezvoltarea relaţiilor economice cu firmele şi furnizorii români, un procent de  peste 85% dintre articole fiind produse în fabrici din ţară. Mai mult, colaborarea cu producătorii români pentru achiziţia de carne şi a produselor din carne reprezintă, pentru companie, una din implicările strategice de business în ceea ce priveşte politica de încurajare a economiei naţionale.

„Activitatea care va avea loc de Ziua Naţională vine în continuarea eforturilor concentrate ale Billa România de susţinere a consumului de alimente şi produse fabricate local. Cu acest prilej ne dorim ca toţi românii să ştie că suntem alături de ei prin ofertele de produse româneşti astfel încât sărbătoarea lor să fie cât mai autentică”, a declarat Sabin Fane, Marketing Manager BILLA Romania.

Sărbătoarea tuturor românilor va fi celebrată anul acesta de BILLA România printr-un gest, menit să reînvie valorile  tradiţionale. Astfel, pe durata întregii zile de 1 decembrie, casierele de la filiala BILLA Barbu Văcărescu vor fi îmbrăcate în ie, simbol al vestimentaţiei populare naţionale.

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional REWE International AG are un numar total de 65.692 angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2008 cifra de afaceri a companiei a crescut la 10.93 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 320.000 de angajați lucrează în cadrul REWE Group în 16 țări europene, iar cele aproximativ 15.000 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 50 miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf, sudul Austriei și operează rețelele BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA și ADEG precum și alte branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piața de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub și PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia și alte 7 țări din Europa Centrală și de Est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, România, Russia, Slovacia și Ucraina.

BILLA Romania: Billa este prezentă pe piața din România din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din București. În prezent, Billa operează 55 de magazine în cele mai importante orașe din România. Principalele valori Billa sunt calitatea ridicată, prețurile scăzute și varietatea produselor. Compania deține brandul propriu Clever, unul dintre cele mai recunoscute și apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țara.

Reclame

Filed under: Business, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: