Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Reduceri de pana la 70.000 euro la tIMOn, în decembrie

Joi, 2 decembrie 2010, la orele 10.00, începe cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Imobiliar Naţional tIMOn, în AFI Palace Cotroceni. Evenimentul se va desfășura în perioada 2-5 decembrie 2010 si va reuni peste 2.000 de locuinţe noi şi 500 de locuinţe vechi. Cel mai mic pret din targ este 21.000€ pentru garsonierele off plan din ansamblul Casa Felice Mogosoaia, iar cel mai mare 420.000€ pentru un duplex din zona Primaverii. Fiind atat ultimul targ al anului cat si editia de Craciun, expozantii au promis reduceri de pana la 70.000€.

Discounturi exclusive tIMOn

Pastrand traditia fiecarei editii si salutand inceputul sarbatorilor de iarna, tIMOn decembrie nu are doar discounturi foarte mari, ci si discounturi exclusive: oferte speciale, valabile doar in perioada targului si purtand marca exclusivitatii. Astfel, casele din faza trei a ansamblului Green City vor putea fi cumparate, pentru prima oara, la tIMOn si vor avea, pe tot parcursul lunii decembrie, preturi promotionale, cu reduceri care variază între 50 şi 70.000 euro.
Dezvoltatorul Conarg ii scuteste de TVA pe toti studentii care vin sa isi achizitioneze o locuinta, astfel incat acestia sa isi poata achizitiona garsoniere in ansamblul Quadra 2, din zona Politehnica, pentru 39.000€.

Celelalte reduceri care vor putea fi găsite în ediția din decembrie a tIMOn variază între 2.000 și 10.000 euro, cea mai mare dintre acestea putand fi regasita in oferta partenerului oficial al targului, Be Igloo. „Datorita situatiei din piata si numarului mare de clienti care au dosare de crediatre in asteptare inca de la targul din septembrie, am decis sa pastram discounturile de 10.000 si pentru editia din decembrie. Cea mai buna dintre oferte este apartamentul de doua camere din ansamblul Optima Titan, care va putea fi achizitionat la tIMon cu 52.000€” (Nimrod Zvik, director de marketing Be Igloo).

Discounturi si pentru apartamente vechi, pe perioada târgului

tIMOn susține în continuare importanța agenților imobiliari în piață, ca factor de impulsionare a vanzarii de apartamente noi. Aceștia au rolul de a tempera clienții care încă nu vor să renunțe la ideea că își pot vinde proprietățile la prețurile din vremuri mai bune si de a impulsiona vanzarea de locuinte noi.

Datorită succesului pe care l-a avut la ediția din septembrie, oferta de apartamente vechi va fi si de aceasta data reprezentata la standul ABI, cu 15 brokeri si 500 de unitati locative vechi în exclusivitate. “Am ales ca pentru ediția din decembrie să promovăm la târg doar locuințele vechi care sunt reprezentate exclusiv de brokeri, pentru că acestea sunt cele mai avantajoase pentru toată lumea. În primul rând pentru clienți, care nu plătesc comision, cât și pentru vânzători, care pot avea certitudinea că cineva se ocupă atent de proprietatea lor. Fiind ofertă exclusivă, brokerii au comisionul garantat și atunci sunt motivați să lucreze la cote maxime de profesionism. Sustin in continuare importanta pietei de apartamente vechi in procesul de vanzare a locuintelor noi ”, declară Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

“Nu puține sunt cazurile în care trebuie să convingem clienții care vor să vândă proprietățile cu ajutorul nostru că prețul pe care îl cer ei nu o să fie niciodată acceptat de piață. Unii dintre ei nu se grăbesc să vândă, așa că își încearcă norocul. Abia după câteva luni în care nu primesc niciun semn de la niciun interesat, ne întreabă cu cât ar trebui să ieftineascvă. Este un proces greoi și presupune o muncă de convingere constantă. Este vorba de schimbarea mentalității, iar asta nu are cum să se întâmple ușor.”, declară Andrei Rusu, director la Vission House. Există însă și proprietarii care înțeleg foarte bine contextul economic actual și au acceptat chiar inițiativa agenției care îi reprezintă de a face discounturi de până la 30.000 de euro pe proproetatea lor, doar pentru clienții care se vor arăta interesați la târg.

Ofertele promovate la ediţia din această iarnă a tIMOn se regăsesc atât în Bucureşti, în zone centrale şi semicentrale, cât şi în zonele limitrofe, respectiv Mogoşoaia, 1 Decembrie.

Cea de-a XVIII-a editie tIMOn reprezinta ultimul eveniment imobiliar al anului 2010 si cel mai avantajos luand in considerare raportul pret-calitate al unitatilor locative expuse. Targul se va desfasura in perioada 2-5 decembrie 2010, la parterul AFI Palace Cotroceni, in zona patinoarului si va fi deschis zilnic, intre orele 10.00 si 21.00.

Filed under: Imobiliare, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: