Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Zboruri ale companiilor TAROM si Wizz Air au fost anulate din cauza vremii

Compania TAROM anunță anularea tuturor zborurilor care nu au decolat până acum, din cauza vremii nefavorabile, întrucât nu se întrunesc condițiile operării zborurilor în siguranță. În total este vorba despre 47 de curse TAROM, pe destinații interne și externe.

Pasagerii afectați de această situație sunt rugaţi să contacteze agenţiile emitente şi agenţiile TAROM pentru reprogramarea călătoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat, compania asigurând asistență tuturor pasagerilor săi, conform Regulamentului European privind drepturile pasagerilor pe transportul aerian nr.261/2004.

Prognozele meteorologice pentru următoarele 12 ore nu indică o îmbunătățire semnificativă a vremii. Pasagerii care urmează să călătorească mâine (02.12.2010) sunt rugați să contacteze compania, pentru informații legate de situația zborurilor lor, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti);021.204.64.64; 021.303.44.00 și 021.303.44.44

Referitor la zbroruile Wizz Air de azi de pe aeroportul Bucuresti Baneasa:

Starea vremii afecteaza oepratiunile pe mai multe aeroporturi din Europa cauzand inchideri partiale ale acestora si cresteri ale timpilor de asteptare.

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din Bucuresti (ploaie si inghet care determina un strat de gheata pe aeronave), compania Wizz Air a fost nevoita sa anuleze zborurile spre Roma Ciampino, Londra Luton, si Bruxelles Charleroi si sa reprogrameze cursa Bucuresti-Pisa-Bucuresti pentru dimineata zilei de 2 decembrie. Pasagerilor li s-au oferit vouchere pentru alimente si apa si sunt tratati in conformitate cu regulamentele in vigoare. Acestora li se ofera posibilitatea de a rezerva un loc pentru zboruri alternative in limita locurilor disponibile sau (daca solicita) li se returneaza contravaloarea biletului. Totodata Wizz Air asigura gratuit cazarea peste noapte pasagerilor care necesita acest serviciu.

Pasagerii sunt informati constant despre ultimele date disponibile prin intermediul site-ului wizzair.com. Cei direct vizati de aceste evenimente sunt informati prin e-mail si sms. Wizz Air depune toate eforturile posibile pentru asistarea pasagerilor, inclusiv incearca sa activeze un serviciu on-line gratuit prin care pasagerii afectati isi pot rezerva un nou loc pe zborurile urmatoarea.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: