Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Domo deschide un nou magazin in centrul comercial Vitantis

Domo deschide în 4 decembrie 2010, ora 10, un nou magazin in centrul comercial Vitantis! Situat la etajul 1 al centrului comercial Vitantis pe o suprafata de 2000 mp, noul magazin Domo ofera clientilor sai posibilitatea alegerii dintr-o oferta de peste 20.000 de articole. Conceptul de amenajare, modul de organizare, semnalizare si prezentare a gamelor de produse existente in acest magazin raspund celor mai exigente standarde de retail. Valoarea investitiei in amenajare fost de peste de 500.000 euro.

Pentru marea deschidere, a fost gandit un plan de marketing foarte puternic, care sa sustina o promovare intensa pe urmatoarele canale de comunicare: outdoor, radio, catalog, on line.

Campania de deschidere vizeaza promovarea mai multor oferte de pret absolut imbatabile, printre care amintim: LCD Samsung Full HD la 1599 lei, multifunctionalul HP Deskjet la numai 99 lei, aparat foto Olympus la 199 lei, aragaz Westwood la 499 lei si frigider cu 2 usi Samsung la 999 lei. Ofertele sunt valabile pana in data de 10 decembrie, in limita stocurilor disponibile.

Alaturi de ofertele de produs, Domo comunica si o serie de oferte financiare menite sa vina in intampinarea clientilor: utilizand cardul Bonus Garanti posesorii pot beneficia de 20 de rate fara dobanda, iar pentru beneficiarii cardurilor Avantaj oferta financiara este de 18 rate fara dobanda plus inca trei luni de gratie. In plus, clientilor Domo li se va oferi si oportunitatea achizitionarii in rate prin programul oferit de GE Money.

Domo Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, incheind anul 2009 cu o cifra de afaceri de 170 milioane de euro.

Deţine o reţea naţionalã formata din 134 magazine (127 DOMO si 7 magazine Technomarket) ce insumeaza aproape 80.000 de metri patrati si peste 1650 angajati.

Anunțuri

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: