Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Gica Popescu a inaugurat Doldora Bazaar

DOLDORA BAZAAR, cel mai modern centru comercial en-gros şi en-detail din România, cu produse alimentare şi non-alimentare, îşi deschide în mod oficial porţile mâine, 3 decembrie.

Fostul fotbalist Gică Popescu şi cei doi asociaţi ai săi au investit în acest complex 10 milioane euro.

„Evenimentul de deschidere va fi de mare amploare. Invităm mâine aici cât mai mulţi oameni. Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 şi cu taraful din Clejani de la 19.00, organizăm concursuri de roata şi ţintar, există chiar şi un spaţiu de joacă pentru copii” spune Gică Popescu.

Situat în apropiere de Piaţa Rahova din capitală, lângă principalul nod de trafic din partea de Sud-Vest a Bucureştiului, la intersecţia cartierelor Rahova, Ferentari, Sebastian, Drumul Sării, Antiaeriană, Mărgeanului, complexul va deveni principalul loc de comerţ al parţii de sud a Bucureştiului. Cu o suprafaţă de peste 12.000 de metri pătraţi şi un potenţial de aproape un milion de clienţi, atât din cartierele sudice cât şi din localitaţile limitrofe, Doldora Bazaar îşi propune să ajungă în primele două centre comerciale ale capitalei.

„Sunt convins că acest proiect va fi de succes şi mă bucur că dincolo de oportunitatea pe care am oferit-o pentru micii întreprinzători care şi-au deschis magazine aici, am reuşit să creăm cu Doldora Bazaar 2000 locuri noi de muncă” declară Gica Popescu.

Complexul este foarte modern, dotat cu facilităţi de mall: are pază asigurată prin sisteme de supraveghere video şi agenţi de securitate; servicii de telefonie şi internet; sistem de climatizare şi ventilaţie; sistem de avertizare şi stingere incendiu; spaţii de recreere şi restaurante; spaţii servicii bancare; 300 locuri parcare.

In complex sunt 500 de standuri / magazine, unele aparţinând micilor întreprinzători, altele unor branduri precum Murfatlar, Jolidon, Farmaciile Polisano, Scandia Food, Piticot, Casa Panciu, Marisan.

Doldora Bazaar se află pe str. Pucheni nr. 42. În zona circulă autobuzele 173 şi 220, tramvaiele 23 şi 32. Programul complexului este de luni până sâmbătă de la 08.00 la 20.00 şi duminica de la 08.00 la 14.00.

Anunțuri

Filed under: Business, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: