Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Oferte speciale de Internet mobil pentru clientii Vodafone

In apropierea sarbatorilor, Vodafone Romania anunta noi oferte speciale de Internet mobil, care aduc clientilor beneficii variate si preturi de exceptie la netbook-uri si echipamente de date.

Incepand de maine, clientii Vodafone pot achizitiona netbook-ul Acer D260, incepand de la 99 Euro (TVA inlcus), impreuna cu un abonament Vodafone Internet Mobil Nelimitat, incheiat pe 3 ani. De asemenea, Samsung Galaxy Tab este disponibil in oferta Vodafone la un pret special de 399 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone de date mobile, pe 3 ani.

Cu sistem de operare Windows 7 Starter, modem 3G integrat, ecran de 10,1” si greutate de doar 1,25 kg,  Acer D260 imbina caracteristicile performante cu un design modern si ultraportabilitate. Pentru pasionatii de gadget-uri si utilizatorii cu nevoi de mobilitate crescuta, Samsung Galaxy Tab integreaza cele mai variate functii si performante de top – sistem de operare Android 2.2, modem 3G integrat, ecran multi-touch de 7”, memorie interna de 16 GB care poate fi extinsa cu ajutorul cardului microSD, viteze superioare de date HSDPA – care le permit sa ramana in permanenta conectati la Internet, retele sociale, sa vizioneze filme si sa lectureze carti, reviste, ziare in format electronic.

Abonament Vodafone Internet Nelimitat Cost lunar (EUR) Viteza maxima Trafic initial Pret netbook Acer D250 (EUR) Pret Samsung Galaxy Tab (EUR)
2 ani 3 ani 2 ani 3 ani
Standard 8,32 7,2 Mbps 1 GB 259 649
Plus 11,45 7,2 Mbps 2 GB 239 549
Extra 13,54 21,6 Mbps 4 GB 239 125 549 499
Avansat 17,71 21,6 Mbps 8 GB 219 99 499 399

De asemenea, Vodafone aduce oferte speciale si pentru clientii companii ai serviciilor de Internet mobil. Astfel, la activarea unui abonament Vodafone Internet Nelimitat Plus de 11,45 Euro / luna (TVA inclus) sau mai mare, clientii de business primesc, in plus, o serie de beneficii si instrumente pentru dezvoltarea afacerii: gratuit, suita de aplicatii de birou IBM Lotus Symphony, pentru a reduce costurile aferente licentelor software, pachet gratuit de hosting Vodafone MyDomain, pentru extinderea afacerii pe Internet, incluzand nume de domeniu, spatiu de gazduire pentru site de 100 MB, 5 conturi de email pe domeniul ales, fiecare cu spatiu de 3 GB, solutia completa antivirusVodafone PC Protection, gratuita timp de 3 luni, pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice, precum si memory stick de 2 GB.

In plus fata de pachetele Internet Nelimitat, clientii cu nevoi punctuale sau flexibile de acces la Internet mobil au la dispozitie Cartela Internet Vodafone, care le ofera acces instant la Internet de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui modem USB, pe baza de cartela reincarcabila. Utilizatorii Cartelei Internet Vodafone pot naviga acum pe Internet instant, cu 1 cent / MB, sau pot activa una din optiunile cu trafic inclus.

Clientii Vodafone beneficiaza de cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de Internet mobil, disponibile la nivel national, pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.839.000 de clienti, la 30 septembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 343 milioane de clienţi, la 30 septembrie 2010. În prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de ţări pe 5 continente si peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: