Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Fair Value a finalizat implementarea sistemului informatic SAP pentru Romanian Business Consult

FAIR VALUE, SAP Gold Partner, anunţă finalizarea implementării unui sistem informatic integrat în cadrul Romanian Business Consult (RBC) ce are ca rezultate informatizarea proceselor critice logistice şi financiare.

Pentru susţinerea provocărilor în actualul mediu economic, RBC a ales soluţia SAP All-in-One integrată cu modulul de Customer Service (CS). Proiectul a demarat în iunie 2009, implementarea fiind realizată de FAIR VALUE, principalul implementator de soluţii SAP pentru companii medii din România.

“Am căutat un singur sistem informatic de Business Management care, prin suita sa de produse, să ofere platforma necesară integrării tuturor proceselor business ale companiei noastre, a datelor de bază, angajaţilor şi a altor aplicaţii, într-un proiect care să reprezinte un parteneriat de lungă durată atât din punct de vedere tehnologic, cât şi de business”, a declarat Andrei Bojiţă, Director General RBC.

Parteneriatul a presupus informatizarea proceselor critice logistice (achiziţie, stocuri de echipamente şi piese de schimb, vânzări şi servicii clienţi) şi financiare (contabilitate, controlling, mijloace fixe şi previziune lichidităţi). În acelaşi timp, cerinţele de raportare ale RBC au impus folosirea înregistrării în monedă paralelă.

De asemenea, prin implementarea SAP s-a obţinut mărirea numărului de procese gestionate în noul sistem informatic şi gestionarea integrată a acestora, cât şi posibilitatea reflectării în timp real în financiar-contabilitate a tuturor activităţilor zilnice.

Sistemul integrat permite acum reducerea prelucrării manuale a bazelor de date, datorită automatizării şi integrării proceselor şi a eliminării datelor redundante.

“Pe parcursul implementării aplicaţiei SAP All-in-One, specialiştii RBC şi FAIR VALUE  au depus un efort susţinut. Soluţia a venit în întâmpinarea nevoilor RBC prin posibilitatea de a standardiza şi integra procesele de business de la nivelul întregii companii”, a declarat Metodiu Mehmet, Fondator şi Director General Fair Value.

FAIR VALUE este o companie 100% românească înfiinţată în anul 2005 de omul de afaceri Metodiu Mehmet. După doar 2 ani de activitate, FAIR VALUE a devenit primul partener SAP în România care a atins nivelul SAP Gold Partner.

FAIR VALUE are o foarte bună specializare în implementarea soluţiilor SAP All-in-One, având un portofoliu ce reprezintă peste 60% din proiectele de acest fel din România.

Peste 95% dintre proiectele de implementare ale SAP All-in-One au fost efectuate la companii private, atât autohtone cât şi internaţionale, din domeniile distribuţie, producţie, construcţii şi servicii.

Romanian Business Consult (RBC) este cel mai mare furnizor de echipamente şi soluţii pentru piaţa de retail, producţie şi prelucrare alimentară din România. Compania are capital 100%  austriac şi a fost înfiinţată în 1991, ajungând în prezent la o cifră de afaceri de 13 milioane de euro.

Pe piaţa locală, RBC îşi desfăşoară activitatea în cadrul sediului central din Bucureşti şi în trei sedii din Cluj Napoca, Timişoara şi Iaşi. Oferta companiei cuprinde echipamente şi soluţii de feliere, cântărire, ambalare şi etichetare atât pentru industrie cât şi pentru sectorul de desfacere, având un portofoliu de clienţi care cuprinde marile lanţuri de magazine sau micii întreprinzători.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 933,673 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: