Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Flanco se extinde in AFI Palace Cotroceni si tinteste afaceri de 60 mil. lei in decembrie

Retailerul Flanco anunță că inaugurarea magazinului din centrul comercial AFI Palace Cotroceni, alături de alte trei noi magazine în Timişoara, Botoşani şi Giurgiu, dar şi campania ‘100% Reducere la orice produs’ desfășurată în toată rețeaua de magazine, vor duce la vânzări de 60 milioane RON pentru luna decembrie 2010.

Magazinul din AFI Palace Cotroceni, care va fi deschis oficial pe 11 decembrie, are o suprafață de vânzare de 1,250 metri pătrați și a necesitat o investiție de 4 milioane RON, inclusiv stocuri. Flanco estimează pentru acest magazin un trafic lunar mediu de ~4,000 cumpărători, o valoare medie a bonului de 425 RON fără TVA și vânzări anuale de 20 milioane RON.

Reprezentanții Flanco estimează că, în luna decembrie, traficul mare precum și campania ‘100% Reducere la orice produs’, prin care Flanco oferă toți banii înapoi pentru orice produs, sub formă de carduri de reducere (care pot fi folosite de client sau făcute cadou), vor duce la o creștere semnificativă a vânzărilor.

Flanco va inaugura patru noi magazine în aceeaşi zi, 11 decembrie – alături de AFI Palace Cotroceni, retailerul anunțând deja deschiderea unui magazin în centrul comercial Iulius Mall din Timişoara şi a altor două în galeriile Family Center Kaufland din orașele Botoșani și Giurgiu.

“Campaniile de marketing inovative lansate anul acesta, alături de consolidarea reţelei de magazine prin deschiderea de noi unităţi poziţionează excelent compania noastră pentru acest sfârşit de an şi începutul anului viitor, cota de piaţă Flanco fiind deja în acest moment de 9,5-10%, peste aşteptările noastre iniţiale“ a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Pentru 2011, Flanco prevede deschiderea a încă 12-15 magazine, în funcție de lansările de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente.

Flanco îşi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piaţă de 10-10,5%, urmând să realizeze o cifră de afaceri de 110 milioane euro.

Despre Flanco International:

Flanco International este unul dintre cei mai importanți retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Compania operează în acest moment o rețea de 74 de magazine în cele mai importante regiuni comerciale ale țării. Strategia companiei constă în consolidarea poziției deținute pe piața locală, prin dezvoltarea rețelei Flanco în toate regiunile țării și printr-o continuă îmbunătățire a performanțelor obținute de magazinele Flanco. Flanco este orientat către nevoile consumatorilor, prin cea mai bună ofertă de produse, soluții de creditare avantajoase gamă largă de servicii – compania oferind astfel soluții complete pentru întreaga familie.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,394 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: