Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– DTZ Echinox lansează primul portal rezidenţial de lux

DTZ Echinox lansează primul portal rezidenţial de lux (www.dtzresidential.ro), o colecţie de proprietăţi exclusiviste ce îmbină armonios confortul şi rafinamentul detaliilor şi al finisajelor premium cu facilităţile şi beneficiile unora dintre cele mai aspiraţionale zone ale capitalei.

Site-ul propune o abordare selectivă asupra segmentului rezidenţial premium pe care DTZ Echinox activează de 17 ani, mai degrabă decât una exhaustivă. Ofertele pe care le pune la dispoziţia clienţilor sunt viabile atât din perspectivă caracteristicilor tehnice şi de construcţie, cât şi din punct de vedere al accesibilităţii şi confortului. Decizia de a publica aceste proprietăţi online vine în întâmpinarea nevoii clienţilor de a avea acces imediat şi nemijlocit la o bază de resurse şi informaţii necesare cunoaşterii pieţei şi luării unei decizii avizate.

Cele 93 de oferte active de vânzare şi de închiriere urmăresc să acopere, dinamic şi versatil, nevoile rezidenţiale specifice unei clientele exigente şi elitiste: locuinţe personale, oportunităţi de investiţii, sedii de ambasade, reşedinţe de ambasadori şi personal diplomatic, management de corporaţie, oameni de afaceri şi oficialităţi.

„Am încercat să creăm o platformă electronică unde nevoia de acces rapid şi interactivitate să nu intre în conflict cu atenţia pentru detalii şi personalizarea serviciului, caracteristice tranzacţiilor pe segmentul de lux. Portalul www.dtzresidential.ro va funcţiona ca un boutique rafinat şi discret în care aspectul unic, trăsăturile particulare şi „povestea” fiecărei reşedinţe de lux să ajungă la viitorii proprietari într-un mod elegant şi neintruziv. Vom continua să valorificăm mediul online în strategia de comunicare, pentru a asigura fiecărui client o experienţă personalizată şi un răspuns prompt.” a comentat Evelina Necula, director de marketing, DTZ Echinox

Alături de oferta rezidenţială actualizată, clienţii pot beneficia de servicii de suport. Echipa de specialişti a departamentului rezidenţial oferă consultanţă cu privire la tendinţele pieţei, aspecte legale şi logistice, asigurând succesul fiecărei tranzacţii.

DTZ este o companie globală de consultanţă imobiliară, cu birouri în 140 de oraşe din 42 de ţări (acoperind Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia Pacific şi America). Compania oferă consultanţă şi expertiză personalizată investitorilor, dezvoltatorilor, ocupanţilor din sectorul public şi privat şi consultanţilor financiari. DTZ asistă clienţii în profunzimea nevoilor acestora, pe toate sectoarele pieţei imobiliare, cuprinzând Investiţii, Închirieri şi Brokeraj, Administrarea Proprietăţilor, Management de Proiect şi Consultanţă în Construcţii, Evaluări, Asset Management, Consultanţă şi Research. Compania-mamă, DTZ Holding plc. a fost listată la Bursa din Londra încă din 1987.

În noiembrie 2002, după nouă ani de activitate de succes pe piaţa imobiliară din România, Echinox Consulting a încheiat un acord de parteneriat cu compania multinaţională DTZ, una dintre firmele lider pe plan internaţional în domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.

Anunțuri

Filed under: Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: