Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– eMAG devine partener autorizat Apple în România

eMAG, cel mai mare magazin online din România, devine partener autorizat Apple, în urma unui proces amănunţit de auditare a serviciilor de vânzare şi postvânzare precum şi a politicilor de marketing online şi offline.

Odată cu certificarea Apple, eMAG derulează programe de training pentru echipa de vânzări, care va oferi servicii de consultanţă de specialitate, atât online, cât şi în showroom-urile din întreaga ţară. De asemenea, eMAG va dedica zone speciale pentru întreaga gama de produse Apple, treptat, în toate showroom-urile din ţară.

“Ne bucurăm să vedem un interes din ce în ce mai mare al consumatorilor români pentru produsele Apple dar şi o atenţie sporită acordată de compania Apple pieţei româneşti. Noul statut al eMAG în relaţia cu Apple şi planurile comune ne fac să credem în triplarea vânzărilor pe toată gama Apple în 2011 faţă de 2010,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Principalele aspecte auditate de Apple în procesul de certificare au fost calitatea serviciilor oferite, consultanţa şi expertiza în produsele Apple, politicile de marketing şi relaţia cu clienţii, incluzând suportul tehnic şi posibilitatea de a înregistra şi publica online opiniile şi recomandările consumatorilor. Ca revânzător autorizat, eMAG va beneficia de suport dedicat din partea echipei Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple în România, împreună cu care va derula proiecte de promovare şi vânzare.

“Colaborarea Apcom România cu eMAG durează de mai bine şapte ani. Experienţa în mediul online al companiei eMAG este covârşitoare! Scopul comun este de a crea un mediu ideal pentru clienţii Apple în online, dar şi în reţeaua de showroom-uri aflată în permanentă expansiune,” a declarat Zsolt Kadar, Marketing Manager Apcom România.

Pe lângă serviciile dedicate, produsele Apple beneficiază, precum orice produs oferit de eMAG, de transport gratuit al comenzilor la showroom sau la domiciliu, indiferent de valoare şi destinaţie, plata cash la livrare, servicii de creditare avantajoase precum plata în 20 de rate fără dobândă şi serviciul exclusiv de returnare a produselor în 30 de zile de la achiziţie – ExtraGaranţia de Retur.

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi şapte showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova.

Apcom Group a fost fondat în 1987 şi relansat în primăvara anului 2009, având ca scop distribuţia IT&C în regiune. Sediul companiei şi centrul de distribuţie se află în Budapesta, Ungaria. Apcom distribuie produse Apple şi complementare produselor Apple în Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Slovacia, Slovenia şi Serbia. În acelaşi timp, Apcom Romania este şi distribuitor autorizat al produselor Adobe în România.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,394 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: