Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Spotul AQUA Carpatica, confirmat de CNA

Aparitia spotului Aqua Carpatica “cea mai pura apa minerala din lume” a creat o serie de controverse in randul anumitor producatori de apa minerala. Spotul si modul sau de difuzare pe posturile de televiziune au fost reclamate de catre acestia la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), solicitandu-se suspendarea difuzarii.

Conform hotararii Consiliului National al Audiovizualului din data de 7 decembrie, spotul publicitar pentru AQUA Carpatica va fi completat, in sensul ca la afirmatia “singura apa minerala din lume fara nitrati” va fi adaugata caracteristica apei: “carbogazoasa”. In consecinta, se ajunge la: “singura apa minerala carbogazoasa din lume fara nitrati”.

De asemenea, CNA a confirmat dreptul dovedit al AQUA Carpatica de a sustine in public ca este “cea mai pura apa minerala carbogazoasa din lume” si ca spotul respecta prevederile legislatiei audiovizuale cu privire la publicitate.

Cu intentia unei bune informari si a transparentei in comunicare, AQUA Carpatica a sustinut inca de la inceput ca toate apele minerale din Romania sunt, prin definitie, sigure pentru consum, insa AQUA Carpatica este cea mai pura datorita continutului sau exceptional: zero nitrati (NO3).

Consideram ca varianta initiala a spotului este corecta si conforma cu realitatea, intrucat sloganul “AQUA Carpatica, cea mai pura apa minerala  din lume” este ilustrat doar de sticla de apa minerala carbogazoasa, iar cuvantul “minerala” in larga sa acceptiune pentru public inseamna “apa carbogazoasa”.

“Intelegem ca o asemenea descoperire unica, existenta acestui izvor pur microbilologic, dar si chimic (cu zero nitrati) este greu de crezut, in ciuda faptului ca este dovedita prin numeraose teste de laborator. AQUA Carpatica a fost testata timp de 5 ani si si-a dovedit constanta in puritate. Acest izvor este un diamant rar la nivel mondial” a declarat Jean Valvis, Presedinte – Director General al Carpathian Springs.

Carpathian Springs SA este o companie membra a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate imbutelierea si distributia apelor minerale naturale AQUA Carpatica.

Prin AQUA Carpatica, VALVIS Holding continua intr-un mod firesc efortul sau de a aduce consumatorului produse de calitate, asa cum a inceput inca din 1994, cu produsele din Tara Dornelor ( DORNA si LaDORNA).

Reclame

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: