Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Kaspersky Mobile Security 9 a atins un milion de descarcari pe Nokia Ovi Store

Kaspersky Mobile Security 9, suita de securitate pentru telefoane mobile inteligente produsă de Kaspersky Lab, a atins un milion de descărcări pe magazinul online Nokia Ovi în mai puţin de o lună de la lansarea sa pe această platformă.

Vizitatorii magazinului online Ovi pot descărca şi încerca soluţia Kaspersky Mobile Security 9 înainte de a o achiziţiona, aceasta fiind disponibilă la secţiunea „Recomandări”. Utilizatorii care folosesc deja KMS 9 îşi pot reînnoi licenţele sau îşi pot actualiza produsele direct din Ovi Store prin simpla cumpărare a unui cod de activare.

„Încă din 2007, produsele Kaspersky Lab protejează smartphone-urile Nokia în faţa tuturor tipurilor de ameninţări informatice, reuşind în tot acest timp să ocupe o poziţie de top în piaţă”, spune Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky Lab. „Susţinem întru totul eforturile Nokia de a oferi clienţilor săi cele mai bune servicii, precum şi protecţia necesară dispozitivelor mobile, fiind în acelaşi timp încântaţi de noul nostru statut în Ovi online store. Sunt convins că beneficiile date de Kaspersky Mobile Security 9, combinate cu orientarea pro-utilizatori a Ovi Store, vor contribui la securizarea unui număr şi mai mare de telefoane Nokia”, completează Kaspersky.

„Ne bucurăm că Ovi a reuşit să aducă suita Kaspersky Mobile Security pe telefoanele utilizatorilor din întreaga lume”, declară Victor Saeijs, Vice President, Head of Nokia Eurasia. „Această soluţie s-a dovedit a fi foarte populară în multe ţări de pe glob, inclusiv Rusia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi India. Kaspersky Lab este una dintre cele mai mari companii de securitate IT din lume, cu un brand puternic şi produse de înaltă calitate, iar colaborarea dintre noi este una foarte eficientă”, încheie Saeijs.

Kaspersky Mobile Security 9 este disponibil în engleză, franceză, germană, spaniolă şi rusă pentru toate telefoanele inteligente Nokia care folosesc platforma de operare Symbian. Începând cu luna decembrie 2010, KMS 9 este compatibil şi cu versiunile Symbian^3, adică toţi utilizatorii – inclusiv cei care folosesc Nokia N8 şi C7 – se pot bucura de protecţia oferită de suita de securitate Kaspersky Lab.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: