Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Mega Image ajunge la 72 de magazine si mai lanseaza un nou concept

Mega Image si-a depasit obiectivul anuntat la inceputul anului, prin deschiderea a 21 de noi supermarketuri in 2010, incluzand 5 noi magazine prevazute pentru luna Decembrie.

Pana la finalul anului Mega Image urmeaza sa mai deschida 3 noi supermarketuri Mega Image, din care doua in Bucuresti si unul in Targoviste. Mega Image Gloria urmeaza a fi deschis pe 17 Decembrie pe Str. Baba Novac nr.25, sector 3, va avea o suprafata de vanzare de aprox. 550mp, iar pe 21 Decembrie se va deschide Mega Image Dambovita pe Calea Vitan, Nr 126 ce va avea o suprafata de vanzare de aprox. 680 de mp, fiind amplasat intr-o cladire noua cu 2 etaje si parcare proprie.

Tot in luna Decembrie, pe 15.12 se va deschide primul supermarket Mega Image in Targoviste, in complexul Muntenia, pe Bd Independentei, Nr. 2 ce va avea o suprafata de vanzare de aprox. 600mp.

In acelasi timp Mega Image a mai facut un pas in dezvoltarea retelei sale prin intrarea pe piata locatiilor de dimensiuni mai mici, de convenienta sub un nou concept: “Shop & Go”. Primul Shop& Go a fost deschis la inceputul lunii decembrie, pe Delea Noua in Bucuresti. Este vorba de un magazin de proximitate, practic, cu o suprafata de vanzare de aprox. 170mp destinat sa atraga clientii din imediata apropiere. Nou concept ofera clientilor cumparaturi rapide si acces la o sortimentatie ce cuprinde peste 2000 de produse cu accent pe produsele alimentare.

“Ne dorim ca Shop & Go sa faca parte din viata comunitatilor de la bloc, sa fie solutia ideala pentru clientii care vor sa se aprovizioneze de langa casa cu necesarul zilnic de produse. Shop & Go este magazinul care se gaseste langa tine in cartier, iti este la indemana.” a declarat Directorul General Xavier Piesvaux.

Urmatorul Shop & Go urmeaza sa fie deschis in Pantelimon pe 17 decembrie.

Avand acces la puterea de achizitie a retelei Mega Image ce va ajunge la 72 de magazine pana la finalul anului, Shop & Go va putea oferi preturi competitive si produse de calitate in spatii restranse, cu o sortimentatie ce va acoperi nevoile de baza.

Prin deschiderea celor 5 magazine in luna Decembrie Mega Image acreat aprox. 95 de noi locuri de munca.

Mega Image si-a accelerat in acest an prezenta si pe segmentul discounterilor prin magazinele Red Market, confirmandu-si pozitia in aceasta categorie prin cele 12 locatii deschise, in acord cu strategia Delhaize Group.

Cu un portofoliu extins de magazine si noul centru logistic propriu ce va  ce va fi dat in functiune in 2011, Mega Image confirma planurile de accelerare a expansiunii pentru anii urmatori.

Fondata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 72 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov, sub marcile Mega Image si Red Market.

Cu o lunga  prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai.  Mega Image face parte din Delhaize Group.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: