Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Carpatair ofera in acest weekend bilete de avion la 49 euro plus taxe

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, pune in vanzare in acest weekend – 18-19 decembrie – bilete de avion la tariful promotional de de 49 euro plus taxe (one-way), catre toate destinatiile externe operate in Italia, Germania, Grecia, Ucraina si Rep. Moldova.

Promotia este valabila pentru toate biletele de calatorie care vor fi achizitionate sambata, 18 decembrie si duminica, 19 decembrie, calatoriile urmand a fi efectuate in perioada 15 ianuarie – 15 martie 2011, catre orice destinatie externa operata de Carpatair.

„Promotia pentru acest weekend – cel dinaintea sarbatorilor de Craciun – a fost planificata tocmai pentru a oferi clientilor o varianta inedita de cadou pentru cei dragi, intr-o perioada in care cu totii suntem in cautari, iar timpul este tot mai scurt. Tariful oferit este extrem de atractiv, iar perioada de calatorie 15 ianuarie-15 martie este ideala pentru planificarea unei vacante inafara tarii, pentru a cunoaste locuri noi. Poti alege sa calatoresti in Germania pentru shopping in perioada marilor reduceri sau poti alege sa vezi Venetia, de Valentine’s Day sau in timpul Carnavalului din februarie” declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Promotia din acest weekend este cea de-a doua lansata in luna decembrie, primele bilete de calatorie la tariful de 49 euro plus taxe (one-way) fiind puse in vanzare in weekendul 4-5 decembrie.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, accesand www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Pentru a oferi mai multa flexibilitate pasagerilor si a evita cozile de la check-in, Carpatair recomanda utilizarea serviciului gratuit Web Check-in lansat din iunie 2010, care eficientizeaza timpul necesar indeplinirii formalitatilor de calatorie si simplifica considerabil intregul proces.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Anunțuri

Din categoria:Turism, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: