Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Copiii de la sate colindă la KFC şi Pizza Hut!

În perioada sărbătorilor, glasul copiilor din grupul de dans şi muzică populară “Colinda” se va face auzit în restaurantele KFC şi Pizza Hut.

Cele două lanţuri de restaurante vor distribui în schimbul unei donaţii minime de 10 lei CD-ul cu colinde tradiţionale de la sat, pe care cei 20 de copii din Jilavele, judeţul Ialomiţa îl lansează cu ajutorul World Vision România. Fondurile strânse din vânzarea CD-urilor vor fi direcţionate către educaţia copiilor nevoiaşi din mediul rural incluşi în programul ‘’Vreau în clasa a noua’’.

Cei 20 de copii ai grupului “Colinda” au vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, iar talentul lor a primit deja recunoaşterea publicului în cadrul numeroaselor concursuri, festivaluri şi emisiuni televizate la care au participat.

CD-ul pe care ei îl lansează cuprinde 21 de piese cântate acapela, o parte culese din folclorul popular naţional iar restul din folclorul specific zonei Ialomiţa.

Parteneriatul dintre KFC, Pizza Hut şi World Vision România se desfăşoară deja de trei ani prin intermediul programului “Vreau în clasa a noua”, program ce îşi propune reducerea abandonului şcolar în mediul rural şi crearea posibilităţii de a-şi continua studiile la liceu pentru copiii nevoiaşi de la sate.

Anunțuri

Din categoria:Altele, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: