Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– COSMOTE aduce iPhone 4 în România pe 17 decembrie

COSMOTE va lansa iPhone 4 în România pe 17 decembrie 2010 oferind o gamă de planuri tarifare create special pentru iPhone.

iPhone 4 se remarcă prin FaceTime, care transformă visul de a efectua apeluri video în realitate, prin display Retină de la Apple şi cea mai mare rezoluţie de afişare posibilă la un telefon, care fac textul, imaginile foto şi video incredibil de clare.

iPhone 4 are şi o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD, procesor A4 Apple, un giroscop pe 3 axe şi oferă cu până la 40% mai mult timp pentru convorbiri* – toate într-un design nou şi frumos din sticlă şi oţel, în cel mai subţire smartphone din lume. iPhone 4 vine cu iOS 4, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revoluţionarul App Store oferă acces la peste 300 000 de aplicaţii, inclusiv la noua aplicaţie iMovie creată special pentru iPhone 4.
Suntem bucuroşi să le oferim clienţilor noştri iPhone 4 cu caracteristicile şi aplicaţiile sale uimitoare, care au revoluţionat experienţa de utilizare a telefonului mobil” a spus Costas Kapetanopoulos, Marketing and Communication Director, COSMOTE România. „Începând cu 17 decembrie, clienţii noştri vor avea posibilitatea să beneficieze de cele mai atractive planuri tarifare COSMOTE pentru iPhone.”
Detalii despre preţuri şi disponibilitatea iPhone 4, în curând, pe http://www.cosmote.ro/iphone.
Pentru mai multe informaţii despre iPhone 4 vă rugăm vizitaţi: www.apple.com/iphone.
* Durata bateriei depinde de setările dispozitivului, folosirea acestuia şi alţi factori. Rezultatele reale pot varia.

COSMOTE România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 septembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21,3 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,394 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: