Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Mihai Ciochinaru este noul Director Medical al MedLife

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță numirea doctorului Mihai Ciochinaru în funcția de Director Medical al companiei. Printre obiectivele noului manager se numără extinderea gamei de servicii medicale în vederea dezvoltării complexităţii actului medical, optimizarea relației pacient – medic, precum și eficientizarea activității în toate departamentele medicale.

Dr. Ciochinaru a absolvit Facultatea de Medicină Generală ”Carol Davila” în 1980, iar de-a lungul timpului s-a specializat în mai multe domenii medicale; acesta este medic primar de medicină internă și hematologie, și rezident în oncologie medicală anul IV.

Având o expertiză de 30 de ani în sectorul medical, Dr. Ciochinaru şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în cadrul Spitalului Universitar Militar Central unde, timp de 15 ani, a condus Secția de Hematologie Clinică și Oncologie.

Alăturat experienţei profesionale, Mihai Ciochinaru a absolvit numeroase cursuri de management spitalicesc și de management al serviciilor de sănătate, și este membru al unor societăţi de prestigiu din ţară, dar şi din străinătate, precum European Hematology Association și European Society for Medical Oncology.

”Postul de Director Medical reprezintă o adevărată provocare în cariera mea, mai ales în condiţiile în care vorbim de mediul privat, unde primează două criterii esenţiale – pe de o parte, calitatea actului medical şi relaţionarea pacient – medic, iar pe de altă parte, eficienţa din punct de vedere financiar. Provocarea este mai mare prin prisma faptului că voi coordona echipa medicală a celui mai mare operator medical privat, MedLife, ceea ce înseamnă un număr de peste 1.000 de lucrători medicali. Împreună ne propunem să creştem gama de servicii, dar în acelaşi timp să păstrăm calitatea actului medical la cel mai înalt nivel şi să optimizăm relaţia cu fiecare dintre cele un milion de persoane care ne trec anual pragul”, a declarat Mihai Ciochinaru, Director Medical MedLife.

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind în acest moment cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.

Având o expertiză de aproape 15 ani, MedLife a reușit să se impună pe piața de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulatoriu, laborator de analize, spital, imagistică, chirurgie, recuperare și relaxare, iar din 2010 și servicii farmaceutice.

În iunie 2010, MedLife a derulat cea mai mare tranzacție de preluare a unui operator medical local, prin achiziția a 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid din Brașov – grup medical care include o clinică și două laboratoare. Tranzacția a depășit 3 milioane de euro.

La ora actuală, MedLife își desfășoară activitatea în 7 Hyperclinici din București și din țară, 8 laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste în București și în țară, 6 centre cu specializare unică și în colaborare cu peste 110 clinici medicale partenere din toată țara.

De asemenea, MedLife deține cel mai mare spital privat din țară, Life Memorial Hospital – rezultatul unei investiții de aproximativ 17 milioane de euro. Acesta este primul spital din România realizat în conformitate cu cerințele obligatorii din Uniunea Europeană, și singurul spital care dispune de un ambulatoriu și un laborator propriu de analize medicale ce facilitează realizarea investigațiilor și diagnosticarea într-un timp foarte scurt.

Compania are în prezent aproximativ 1.500 de angajați.

Anunțuri

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: