Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– eMAG si Hostway pregatesc cea mai mare transmisie online din România

eMAG, cel mai mare magazin online din România, aniverseaza 9 ani de prezenta pe piata de comert online din România realizând cea mai mare transmisie online din România împreuna cu Hostway. Evenimentul aniversar va avea loc la showroom-ul eMAG din Crângasi de unde va fi difuzata pe http://reteaua.emag.ro extragerea marelui premiu al campaniei Reteaua, urmata de concertul trupei Jukebox.

Campania Reteaua, desfasurata timp de 12 saptamâni, a avut obiectivul de a creste încrederea si nivelul de informare ale participantilor în activitatile online în general si în comertul online în special, atragând peste 900.000 de utilizatori.

“La 9 ani de eMAG, ne bucuram ca am reusit sa atragem în campania noastra atât de multi români interesati de mediul online. Ne asteptam ca aproximativ 100.000 de privitori sa urmareasca evenimentul aniversar din aceasta seara,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

eMAG si Hostway estimeaza pentru pentru aceasta transmisiune un numar record de spectatori online cu un vârf de 30.000 privitori simultan. Transmisiunea online a evenimentului va folosi serviciul de streaming adaptiv si reteaua de distributie de continut ale Hostway. Tehnologia dezvoltata de Hostway a fost optimizata pentru scalabilitate si poate sustine transmisiuni cu trafic foarte mare – de aceea permite, în premiera, difuzarea unui eveniment online de asemenea anvergura.

“Suntem foarte hotarâti sa oferim cel mai bun serviciu de distributie de continut video din România. Acum anuntam a treia premiera pe care o aducem pe piata româneasca de video online: posibilitatea de a face transmisiuni live pentru evenimente cu trafic ridicat. Suntem pregatiti, în acest moment, sa suportam un numar foarte mare de vizitatori simultan, chiar mai mare de 30.000,” a declarat Country Manager Hostway Romania

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert online din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în pozitia de lider constant al pietei, ajungând în prezent cel mai mare retailer national de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul http://www.emag.ro precum si sapte showroom-uri în Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

Fondata în 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenta în 13 tari, 15 datacentere, 17 centre operationale si peste 700 angajati. Serviciile noastre includ înregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS si servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri si peste 2 milioane de clienti din întreaga lume.

Filiala din România a fost lansata în martie 2006 si a devenit în scurt timp unul din cei mai importanti jucatori din piata locala de hosting. Suntem mândri sa lucram alaturi de clienti ca BRD, Trilulilu, GSP, Antena 1, CANCAN, Realitatea-Catavencu, eMAG sau National Geographic Channel.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,394 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: