Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– 22 decembrie 2010, cea mai aglomerata zi din an pentru UPS

Angajaţii UPS (NYSE: UPS) sunt la fel de ocupaţi ca şi spiriduşii lui Moş Crăciun cu pregătirea pentru livrarea coletelor de la şi către companii şi persoane fizice în această perioadă a sărbătorilor.

În luna care precede Crăciunul, UPS se aşteaptă să livreze aproximativ 430 milioane de colete în întreaga lume. Iar în cea mai aglomerată zi a anului pentru UPS – miercuri, 22 decembrie – compania anticipează livrarea a 24 milioane de colete în lumea întreagă, cu aproximativ 60% mai mult faţă de volumul zilnic obişnuit al UPS, de 15,1 milioane de colete şi documente. Pentru a gestiona acest val de creştere a volumului, compania intenţionează să angajeze aproape 50.000 de lucrători sezonieri în SUA.

“UPS se află în centrul operaţiunilor de logistică în perioada Crăciunului pentru milioane de companii şi persoane fizice. De fapt, prin intermediul UPS sunt expediate mai multe cadouri decât prin oricare altă companie de transport din lume”, a declarat Alan Gershenhorn, senior vice preşedinte UPS pentru marketing şi vânzări internaţionale. “Cu transporturi către şi de la depozite către vapoare, avioane, trenuri şi vehicule pentru livrare şi apoi la uşa clienţilor din lumea întreagă, prin capabilităţile sale logistice globale, UPS chiar livrează spiritul sărbătorilor.”

Reţeaua de livrare şi de logistică globală UPS, de încredere şi de neegalat, permite livrarea la timp a coletelor pentru aprovizionarea rafturilor în magazine sau pentru livrarea direct la casele clienţilor.

UPS elimină de asemenea incertitudinea legată de localizarea coletelor prin oferirea către expeditori şi destinatari a unei vizibilităţi complete a traseului coletelor. De îndată ce coletele se află în reţeaua UPS, clienţii pot vizita www.ups.com pentru a urmări traseul acestora. De fapt, UPS aşteaptă mai mult de 44 milioane de solicitări de urmărire online a coletelor în data de 22 decembrie, cea mai aglomerată zi din această perioadă.

Expeditorii care au făcut cumpărături în ultimul moment se pot baza pe serviciile express UPS pentru a expedia cât de târziu în ziua de joi, 23 decembrie, pentru livrare în data de vineri, 24 decembrie (timpul de tranzit aplicabil în mod normal). Pentru a asigura livrarea la timp în perioada aglomerată a sfârşitului de an, UPS Airlines va opera peste 350 de zboruri suplimentare pe zi în săptămâna de vârf, cele cinci zile până la data de sâmbătă, 25 decembrie.

Pentru mai multe informaţii cu privire la calendarul de expediere în perioada sărbătorilor, ambalare ecologică şi sfaturi pentru expediere şi pentru a viziona materiale video despre valul expedierilor de la sfârşit de an, vă rugăm vizitaţi online următoarele:

UPS (NYSE: UPS) este lider mondial în domeniul logisticii, oferind o gamă extinsă de soluţii inclusiv pentru transportul coletelor şi a mărfurilor cargo; facilitarea comerţului internaţional, şi aplicarea de tehnologie avansată pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, SUA, UPS deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Filed under: Business, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: