Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Business-uri lansate cu succes în plină criză

“Fondurile alocate consultanței <<de la A la Z>> ar trebui să crească în 2011 în bugetul fiecărei firme, pentru a permite valorificarea eforturilor depuse în ultimii doi ani si cresterea viitoare. Cea mai buna dovada în acest sens o constituie business-urile lansate în acest an de criza și incluse în programul <<Start&Grow>>, prin care au beneficiat de consultanță globală de la parteneri cu multă experiență în diferite domenii (marketing și PR, contabilitate și fiscalitate, resurse umane etc): toate s-au dezvoltat cu succes și trec în următoarea etapă de evoluție”, a arătat Mirela Şerban, Managing Partner R&M Audit, unul dintre liderii pieţei de contabilitate, consultanţă fiscală şi audit.

Programul Start&Grow a fost lansat în aprilie 2010 de către startups.ro (portal destinat antreprenorilor) și Microsoft Romania; patru start-up-uri au fost selectate să primeasăa, până la finalul anului curent, sprijinul celei mai bune echipe de antreprenori și specialisti din țară. Între partenerii care au oferit consultanță gratuită celor patru noi business-uri s-au aflat Radu Tudorache, M Grup (mentoring pentru șnceperea si dezvoltarea unei afaceri), Radu Georgescu, GeCAD (mentoring pentru începerea și dezvoltarea unei afaceri), George Butunoiu, GB Consulting (consultanță în resurse umane), Salans (consultanță juridică), Accelera (consultanță în vânzări și marketing) si R&M Audit (contabilitate și consultanță fiscală).

Start-up-urile selectate și incluse în program au fost “Băcănia Veche” (retail), “Tudor. Personal Tailor” (servicii- confecții îmbrăcăminte bărbați), Asteco Lifestyle (servicii- centru de nutriție all-inclusive) și Kenubi (IT- dezvoltare software).

Potrivit datelor Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din Romania, numărul procedurilor de insolventa “a explodat” anul trecut, când s-au înregistrat peste 20.000 de dosare, comparativ cu cca 14.000 de dosare în 2008.  Se pare că, în 2010, numărul dosarelor de insolvență s-a menținut extrem de ridicat: în primul semestru, un număr total de peste 11.000 companii se aflau în diverse stadii ale procedurii de insolvență, conform analizelor efectuate de firme cu specializare in domeniu. “În acest context, faptul că afaceri nou lansate în acest an de criza au rezistat și s-au dezvoltat este extrem de relevant pentru plusul de valoare pe care consultații îl pot aduce unei firme. Din păcate, în multe cazuri, printre costurile tăiate de companii s-au aflat și cele de consultanță în diferite domenii, iar acest fapt le-a afectat activitatea o dată în plus. Având în vedere că 2011 are perspective economice mai bune decât anul curent, bugetul oricărei companii ar trebui să acorde atenție consultanței: anul viitor va fi cel în care cotele de piață pot fi crescute astfel încât să asigure un impuls de dezvoltare viabila pe mulți ani”, a subliniat Mirela Șerban.

 

Înfiinţată în anul 2000, compania R&M Audit a devenit lider în soluţii fiscale şi contabile inteligente, care au la bază competenţa în domeniul financiar, completată de o viziune avangardistă asupra mediului de business.

R&M Audit ofera servicii de audit, consultanţă fiscala si financiara, contabilitate, salarizare, controlling si arhivare.

Cu un portofoliu de peste 200 de clienţi, care cumuleaza 300 de puncte de lucru, R&M Audit a avut prilejul de a cunoaşte particularităţile companiilor din majoritatea sectoarelor de activitate: agricultură, asigurări, brokeraj, comerţ, construcţii, farmaceutic, fonduri structurale, import-export, IT, media, producţie, publicitate, turism etc.

R&M Audit este certificată de Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Consultanţilor Fiscali, precum şi de către Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).  În anul 2008, R&M Audit a urcat pe locul 6 în topul CECCAR  după cifra de afaceri.

Reclame

Filed under: Business, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: