Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Ice Hotel va fi deschis pentru vizitare în Ajunul Crăciunului

Klingeis  Consulting SRL, societatea ce deţine Proiectul de Marketing Turistic „Ice Hotel- Bâlea Lac”, informează că hotelul va fi deschis pentru vizitare în ajunul Crăciunului 2010, urmând ca inaugurarea sa oficială să fie organizată, în cadrul unui eveniment de amploare, la finalul tuturor lucrărilor şi finisajelor, în cursul lunii ianuarie 2011.

Vremea deosebit de friguroasă şi cantitatea mare de zăpadă căzută în ultimele zile au dat un imbold deosebit echipei de muncitori ce lucrează pentru construirea noului Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Lucrările se desfăşoară în ritm normal, mare parte din întârzierea provocată de condiţiile meteorologice nepotrivite pentru acest proiect (temperaturi foarte calde, lipsa gheţii şi a zăpezii) înregistrate în prima decadă a acestei luni, a fost recuperată, astfel că, în scurt timp, turiştii se vor putea bucura de unicul Ice Hotel din sud estul Europei.

Tot cu prilejul deschiderii din Ajunul Crăciunului, la Bâlea Lac vor sosi şi primii turişti ce se vor caza la Ice Hotel. La fel ca şi anii trecuţi, primii temerari ce vor încerca senzaţia unui pui de somn în camerele Ice Hotel sunt străini, majoritatea englezi, clienţi ai agenţiei de turism Untravelled Paths (Londra), partener mai vechi al iniţiatorilor Proiectului”Ice Hotel- Bâlea Lac”. Agenţia londoneză a rezervat întregul Hotel de Gheaţă atât pentru Crăciunul 2010, cât şi pentru noaptea de Revelion 2010-2011. Cei mai puţin aventuroşi, care prefreră să doarmă „la cald”, au la dispoziţie camerele primitoare oferite de  Cabana Bâlea Lac, unde mai exista încă locuri pentru cei care doresc sa petreaca sărbatorile de iarna intr-o atmosferă de poveste. Meniul pregătit cu acest prilej va fi unul deosebit, printre preparatele ce vor fi servite fiind şi: friptură de gâscă, medalion de vânat şi salată de portocale cu miere.

Reclame

Filed under: Altele, , , , ,

One Response

  1. elena spune:

    Imi pare rau ca nu am ajuns sa vad si eu Hotelul de Gheata de la Balea, chiar mi-ar placea sa stau o noapte acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: