Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Konica Minolta lansează bizhub 43

Konica Minolta lansează bizhub 43, un multifuncţional alb-negru echipat complet, care răspunde tuturor cerințelor unei companii mici sau unor grupuri de lucru.  Acesta poate fi utilizat la fel de eficient ca imprimantă monocrom rapidă şi operaţională, de care este nevoie într-un grup de lucru sau pentru a gestiona toate sarcinile într-o companie mică.

Punctele sale forte sunt printarea, copierea şi scanarea color, transmiterea de faxuri şi e-mailuri. Acest echipament are capabilități de contorizare şi se integrează cu uşurinţă în orice mediu IT. Funcțiile sale sunt completate de soluţii de securitate de cea mai bună calitate.

Noul bizhub 43 impresionează în primul rând prin capacităţile puternice de imprimare şi prin viteza de printare A4 alb-negru. Utilizatorii obțin 43 pagini pe minut la o rezolutie de 1200 dpi, iar în cazul volumelor mai mari, se pot baza pe o capacitate maximă de alimentare de până la 1800 coli. Bizhub 43 se poate lăuda cu o medie lunară a volumelor de printare de 15000 pagini şi cu o durată lungă de viaţă a tonerului, astfel încât se reduc la minimum întreruperile cauzate de schimbarea consumabilelor. Cu acest echipament se pot utiliza diferite tipuri de hârtie în oricare dintre cele 4 tăvi disponibile in configurația maximă, astfel încât pot fi realizate intern, de exemplu, foi cu antet, etichete sau plicuri. Datorită acestor capacităţi puternice de imprimare bizhub 43 este un instrument valoros pentru grupurile de lucru din mediul corporativ.

Pentru procesarea şi distribuirea comenzilor, bizhub 43 are o serie de funcții foarte utile: scanare color către e-mail, FTP, SMB precum şi fax şi PC fax.  Scanarea color se realizează la o rezoluţie de 1200 dpi, cu o viteză de până la 30 ipm. Astfel, bizhub 43 este un multifuncţional cu drepturi depline, printarea şi scanarea fiind doar două dintre funcțiile sale care, împreună cu cele de fax și copiator, fac ca acesta să răspundă perfect tuturor cerințelor de birou ale unei companii mici.

Viorica Mocanu, Marketing Manager la Konica Minolta Business Solutions România: „Bizhub 43 reprezintă un plus important pentru portofoliul nostru de echipamente office întrucât răspunde perfect cererii de volume mari A4. Folosit într-un department ca stație centrală de printare alb-negru sau ca multifuncțional complet pentru companii mici sau grupuri de lucru, bizhub 43 poate răspunde tuturor solicitărilor în mod performant”.

Multifuncționalul bizhub 43 își găsește ușor locul în orice companie mică. Acest lucru se datorează atât funcțiilor sale versatile cât și dimeniunii reduse. Este ușor de utilizat prin intermediul ecranului color, sensibil la atingere, de 7.4 inch. și are acces frontal la toate tăvile de hârtie. Certificatul Energy Star dobândit, atestă consumul său scăzut de energie, care îl face să fie economic în utilizarea zilnică.

Echipamentul bizhub 43 este prevăzut cu funcții de securitate adecvate companiilor mici. Pentru utilizarea în grupuri de lucru, bizhub 43 asigură securitatea internă cu o serie de caracteristici precum comunicare SSL sau blocare port și IP.  De asemenea dispune de funcția de securizare a printării și a faxurilor recepționate precum și criptarea fișierelor PDF scanate. Posibilitatea de autentificare a utilizatorului prin intermediul scanării venelor din deget permite companiilor să resticționeze accesul utilizatorilor la anumite funcţii individuale. De exemplu, funcțiile de fax și scaner pot fi activate doar pentru anumi’i angajați. Mai mult, bizhub 43 oferă transparență și control asupra costurilor prin monitorizarea completă a tuturor funcţiilor, inclusiv cea de contorizare per utilizator.

Konica Minolta Business Solutions România SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation iniţiată în ianuarie 2003 şi finalizată în octombrie 2003 prin înfiinţarea noii companii Konica Minolta Holdings Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 15 ani de existenţă pe piaţa românească şi o reţea de distribuţie de peste 80 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2008 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifuncţionale şi oferă soluţii complete de management al documentelor.

Anunțuri

Filed under: IT&C, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: